Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » TIIMARI AVAA UUDEN KONSEPTIN MUKAISEN MYYMÄLÄNSÄ KAIVOPIHALLE HELSINKIIN

Tiimari Retail Oy

TIIMARI AVAA UUDEN KONSEPTIN MUKAISEN MYYMÄLÄNSÄ KAIVOPIHALLE HELSINKIIN

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2012 klo 12:26
Julkaisija: Tiimari Retail Oy

TIIMARI AVAA UUDEN KONSEPTIN MUKAISEN MYYMÄLÄNSÄ KAIVOPIHALLE HELSINKIIN

Suomen johtava askarteluun, lastenjuhlaan ja kodin somistamiseen erikoistunut vähittäiskauppaketju, Tiimari, avaa 10.11.2012 kymmenennen uuden konseptin mukaisen myymälänsä Kaivopihalle Helsinkiin.

Aikaisemmat vastaavat täysin uudistetut myymälät on avattu Vantaalle Jumbon kauppakeskukseen, Raision Myllyyn, Hyvinkään Willan kauppakeskukseen, Helsingissä Ruoholahden ja Kampin kauppakeskuksiin, Espooseen Sellon kauppakeskukseen, Kouvolan Veturiin, Porin Bepopiin ja Matkus Shopping Center Ikanoon. Tiimarin uusi myymäläkonsepti liittyy yhtiön liiketoimintastrategiaan, jonka tavoitteena on vahvistaa yhtiön kilpailukykyä erikoistavarakaupan markkinoilla.

Uutta myymäläkonseptia pilotoitiin kevään 2012 aikana kolmessa eri kauppakeskuksessa Suomessa. Pilotoinnin positiivisten asiakaspalautteiden ja tulosten perusteella yhtiössä tehtiin päätös myymäläkonseptin levittämisestä vuosien 2012-2014 aikana Tiimarin kauppakeskusmyymälöihin.

Uusi myymäläkonsepti on suunniteltu erityisesti kauppakeskuksissa sijaitseviin myymälöihin. Konseptin tavoitteena on luoda trendikäs, värikylläinen ja moderni myymälä, jossa on kodinomainen ja lämmin tunnelma. Myymäläratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomioita asioinnin helppouteen.

Lisätietoja antavat:

Tiimari Retail Oy:n kaupallinen johtaja Veijo Heinonen, p. 040 5037554

Tiimari Oyj:n toimitusjohtaja Niila Rajala, p. (03) 812 911

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs