Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » SFY valitsi VMP:n Kirsi Lantan Vuoden Franchisingyrittäjäksi

SFY valitsi VMP:n Kirsi Lantan Vuoden Franchisingyrittäjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2011 klo 09:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Ketjuyrittäjyyden kattojärjestönä toimiva Suomen Franchising-Yhdistys palkitsi vuoden 2011 Franny Awards -gaalassa parhaat franchisingtoimijat Suomessa. Vuoden Franchising -yrittäjänä palkittiin VMP Groupin Kouvolan toimipisteen vetäjä Kirsi Lantta. Palkinto jaettiin Helsingin Suvilahden Kattilahallissa perjantaina 8.4.

SFY:n yrittäjäpalkinnon jaossa avainkriteerejä olivat myynnin kehittyminen, kannattavuus, aktiivinen ja yrittäjämäinen ote ketjun toiminnan kehittämiseen sekä erinomainen asiakastyytyväisyys. Vuonna 2007 VMP Groupin Kouvolan palvelualueen franchisingyrittäjänä aloittanut Lantta on onnistunut kasvattamaan Kouvolan alueen liiketoimintaa merkittävästi. Viime vuoden aikana Kouvolan palvelualueen liikevaihto lähes kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna. Kouvolasta onkin kehittynyt yksi VMP Groupin suurimmista palvelualueista.

- Lama ei juurikaan päässyt puraisemaan meidän toimintaamme, vaan jatkoimme kasvu-uralla myös vaikeina aikoina. Menestyksemme kannalta on ollut tärkeää, että olemme onnistuneet syventämään asiakassuhteitamme ja meidät mielletään yhä monialaisempana henkilöstöratkaisujen tuottajana. Olemme esimerkiksi yhä merkittävämpi toimija rekrytointitoimeksiannoissa, Lantta kertoo.

Lantta toimii VMP Groupin yrittäjäjohtokunnan jäsenenä ja edustaa ketjun franchisingyrittäjiä. Kirsi tunnetaan VMP:ssä aktiivisena kehittäjänä ja hänet on palkittu VMP:ssä aiemmin Vuoden kehittäjänä ja Vuoden yllättäjänä.

- Arvostan sitä, että me yrittäjät saamme ketjun johdolta vankkaa tukea. VMP tarjoaa eväitä päivittäiseen tekemiseen ja uusi valittu strategiamme työelämän voimavarojen monipuolisena kehittäjänä on osoittautunut oikeaksi, Lantta sanoo.

Tiiviillä asiakastyöllä kasvuun

VMP Group teetti Taloustutkimuksella marras-tammikuussa 2010–2011 asiakastyytyväisyystutkimuksen, jossa Lantan paikallisyritys Plaudite Oy sai yhdet ketjun parhaimmista arvosanoista sekä työnantaja- että työntekijäasiakkailta.

- Tulosten perusteella Kirsi on onnistunut erittäin hyvin sekä yritysten että työntekijäasiakkaidemme parissa tehtävässä työssä. Kirsin tiimi sai paljon myönteistä palautetta juuri asiakkaan toiminnan ymmärtämisestä, VMP Groupin toimitusjohtaja Mika Kaukonen kertoo.

Tämä vuosi on Kouvolassa alkanut tammi-helmikuun osalta lähes 100 %:n kasvulla edelliseen vuoteen.

- VMP tarjoaa yhä monipuolisempia palveluja asiakkaiden henkilöstöhallinnon tarpeisiin aina koulutuksesta rekrytointiin. Haluamme toimia asiakkaidemme laaja-alaisena kumppanina henkilöstöasioissa. Mitä paremmin tunnemme asiakkaamme sitä paremmin pystymme heitä palvelemaan. Kotimaisten työntekijöiden lisäksi välitämme työntekijöitä myös ulkomailta. Kansainvälinen rekrytointi tulee tulevaisuudessa olemaan erityisen tärkeää, Lantta uskoo.

Kirsi Lantta palkittiin Franny Awardsissa myös VMP Groupin parhaana yrittäjänä Franny-patsaalla. Kouvolan alueen toimisto muutti maaliskuun alussa uusiin tiloihin Hansakeskukseen, osoitteeseen Keskikatu 4, 2. krs, 45100 Kouvola.

- lisätila mahdollistaa kasvun. Toimistomme neljäs työntekijä aloitti huhtikuun alussa, Lantta sanoo.

Lantta on aktiivinen paikallinen vaikuttaja. Hän toimii Kouvolan Yrittäjät ry:ssä hallituksen jäsenenä. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu toimiminen kuntayhteistyöryhmässä, joka hoitaa mm. edunvalvontatehtäviä yrittäjäkentän ja Kouvolan kaupungin välillä. Kirsi Lantta on myös yrittäjäjärjestön valitsemana edustajana Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksen säätiön hallituksessa. Edelliset kaksi kautta on vierähtänyt luottamustoimissa myös Kouvolan Pallonlyöjien johtokunnassa.

Lisätiedot:

yrittäjä Kirsi Lantta, P. 050 414 6369, kirsi.lantta@vmp.fi

toimitusjohtaja Mika Kaukonen, VMP Group, p. 040 307 5001, mika.kaukonen@vmp.fi

www.vmp.fi

 

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2010 VMP työllisti 14 000 työntekijää lähes 4 000 asiakasyritykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs