Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Pro 2012 Ravintolapäällikkö / Hovimestari - Hannu Uutinen, Holiday Inn Oulu

Restel Oy

Pro 2012 Ravintolapäällikkö / Hovimestari - Hannu Uutinen, Holiday Inn Oulu

Tiedote.
Julkaistu: 23.01.2012 klo 12:02
Julkaisija: Restel Oy

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan tuorein kerma kuorittiin juhlallisin menoin torstai-iltana 19.1. Finlandia- talossa järjestetyssä gaalassa jo 10. kerran. Arvovaltainen raati valitsi parhaat 12 kilpailusarjassa. PRO-palkinnot jakaa Aromi- lehti yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Alan Oscareiksikin nimitetyillä patsailla palkittiin työyhteisön, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden arvostamia ja äänestämiä ammattilaisia. Valitut 12 voittajaa työskentelevät eri tehtävissä, mutta yhteinen nimittäjä kilpailijoille on intohimoinen suhde ammattiinsa ja koko työyhteisön inspiroiminen omalla esimerkillä. Raadin valintakriteerejä olivat ammattitaito, esikuvallisuus ja asenne. Alan arvovaltainen asiantuntijaraati valitsi voittajat 36 finalistin joukosta. ”3200 esitetyn ehdokkaan joukosta pelkästään finalistien valinta oli haasteellista. Kaikki olivat erittäin ammatti-taitoisia ja tasaväkisiä. Erot ovat todella pieniä”, sanoo Aromin päätoimittaja, tuomariston jäsen Eero Lehtinen.

Hannu Uutinen toimii ravintolapäällikkönä Oulun Holiday Inn hotellin Brasserie Botniassa ja vastaa myös hotellin kokoustoiminnoista. Hannu on opiskellut kasvatustieteitä Oulun Yliopistossa ja toiminut myös luokanopettajan tehtävissä Helsingissä. Tie ravintola-alalle alkoi opiskeluaikojen ekstratöiden kautta. Vähitellen ala imi mukaansa ja Hannun ura käynnistyi Cumulus Oulun kokousisäntänä jatkuen vuoropäällikkönä sekä myöhemmin Helsingin Hämeentien Martinan ravintolapäällikkönä. Hannu on työskennellyt Holiday Inn Oulussa nyt viisi vuotta ja kokonaisuudessaan Restelissä noin 10 vuotta. Oppinsa alalle Hannu on saanut Hotelli ja ravintola-alan suurtalous esimiestutkinnosta. Viime vuonna meriitteihin tuli hieno lisä, kun Hannu sai kansainvälisen Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsenyyden, arvonaan Chef de Table. Työssään Hannu sanoo olevansa perfektionisti ja eniten hänelle merkitsee asiakkaan tyytyväisyys ja jopa tämän odotusten ylittäminen.

Lisätiedot:
- Holiday Inn Oulu, puh. (08) 883 9111
- Holiday Inn markkinointi, Timo Vehmas, (09) 733 5842, timo.vehmas@restel.fi

 

Holiday Inn Oulu on yksi seitsemästä Restel Oy:n operoimista Holiday Inn –hotelleista Suomessa. Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa 47 hotellilla ja lähes 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2010 oli 357 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Golden Rax Pizzabuffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin yli 82.000 asiakaspaikkaan kuuluvat myös Hemingway’s, Parnell’s ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs