Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Parma Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.10.2011

Parma Oy

Parma Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.10.2011

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2011 klo 11:04
Julkaisija: Parma Oy

Suomen suurimman betonielementtien valmistaja Parma Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Parmaa vuodesta 2006 johtanut Jarmo Murtonen jää eläkkeelle 31.12.2011. Yhtiön hallitus on nimittänyt varatoimitusjohtaja Hannu Tuukkalan uudeksi toimitusjohtajaksi 1.10.2011 alkaen. Jarmo Murtonen jatkaa Parman johdon tukena eläkkeelle siirtymiseensä saakka.

 

– Nämä kuluneet kuusi vuotta ovat olleet mielenkiintoiset, aluksi kolme vuotta hurjaa kasvua ja sitten markkinoiden romahdus ja uusi toipuminen. Viimeisen parin vuoden kuluessa Parmassa vaiheittain käyttöön otettu uusi toimintamalli ja nyt tapahtuva sulkupolvenvaihdos johdossa osuvat hyvään vaiheeseen: Parma on jälleen Consolis-perheen mallioppilas niin maansa markkinajohtajana kuin tuloksen tekijänäkin. Vuodenvaihteessa kypsynyt päätös oli tässä tilanteessa helppo tehdä ja jätän turvallisin mielin kapteenin tehtävät seuraajalleni ja Parman kokeneelle johdolle, Jarmo Murtonen sanoo.

 

- Jarmo Murtonen on tehnyt pitkän ja upean uran Parmassa. Hän on toiminut monissa vaativissa tehtävissä, johtaen viimeisenä kuutena vuotena toimitusjohtana Parman vaikeiden aikojen yli uuteen nousuun. Toivotamme Jarmolle pehmeää laskeutumista hyvin ansaituille eläkepäiville. Hannu Tuukkala aloitti neljä kuukautta sitten Parman myynnistä ja markkinoinnista vastaavana varatoimitusjohtajana. Hänellä on aikaisempaa rakennusalan kansainvällistä kokemusta Fenestrassa ja Metsäliitto Finnforestissa. Toivomme hänelle onnea uudessa tehtävässä ja koko Parman organisaation tukea yrityksen luotsaamisessa eteenpäin, Parma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Nupponen toteaa.

 

– Otan tehtävän vastaan motivoituneena ja luottavaisena. Parma on vahva yritys ja toimialansa johtava toimija Suomessa. Toimintaamme tukee kuuluminen Consolis konserniin. Betonin vahvuudet, jatkuva tuote- ja palveluratkaisujen kehittäminen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja ammattitaitoinen henkilöstömme antavat tukevan perustan kasvulle ja tuloksentekokyvylle nyt ja tulevaisuudessa, Hannu Tuukkala sanoo.

 

 

Lisätietoja:                Toimitusjohtaja Jarmo Murtonen 

                                    puh. 020 577 5510

                                    jarmo.murtonen@parma.fi

 

Varatoimitusjohtaja Hannu Tuukkala

puh. 020 577 5520

hannu.tuukkala@parma.fi

 

Hallituksen puheenjohtaja Pertti Nupponen

puh. 0400 505 131

pertti.nupponen@consolis.com

 

 

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla, vuoden 2010 liikevaihto oli noin 140 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 800 henkilöä.

 

Parma kuuluu Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja. Consolis toimii 25 maassa, liikevaihto on noin 1,3 miljardia euroa ja henkilökuntaa noin 11 000.

 

www.parma.fi

www.consolis.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs