Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Oppisopimusinfot siirtyvät Fellmanniaan

Koulutuskeskus Salpaus

Oppisopimusinfot siirtyvät Fellmanniaan

Tiedote.
Julkaistu: 30.07.2012 klo 10:46
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen oppisopimusinfot siirtyvät syksyllä Sammonkadulta Oppimiskeskus Fellmanniaan (Kirkkokatu 27, Lahti). Syksyn ensimmäinen oppisopimusinfo järjestetään Fellmannian Opin ovi -ohjauspisteessä keskiviikkona 1.8. klo 16 - 17.

– Kerromme, millainen on oppisopimuksen toimintamalli ja miten systeemi pyörii. Jos haluaa saada lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta, kannattaa tulla paikalle, kehottaa koulutustarkastaja Raimo Tevajärvi.

Oppisopimusinfot jatkuvat syksyn ajan jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona eli aina markkinapäivisin. Infot ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille. Oppisopimuksesta ovat kertomassa Koulutuskeskus Salpauksen koulutustarkastajat.

Oppisopimuksessa noin 80 prosenttia oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Oppisopimus sopii eri-ikäisille ja erilaisiin elämäntilanteisiin: nuorelle, aikuiselle, työssä olevalle, työttömälle, ammatinvaihtajalle, maahanmuuttajalle, erityisopiskelijalle tai yrittäjälle.

– Oppisopimuksella voi saada ammatillisen tutkinnon ja samalla työkokemusta ja omaa rahaa. Oppisopimus on työsuhde, joten liikkeelle täytyy lähteä siitä, että työnantaja haluaa ottaa työntekijän oppisopimukseen, toteaa Tevajärvi.

Oppisopimusinfoja järjestetään syksyn aikana myös TE-toimistoissa Heinolassa ja Lahdessa.

Lisätietoja:
Koulutuskeskus Salpaus
koulutustarkastaja Raimo Tevajärvi, puh. 050 561 9608

www.salpaus.fi/oppisopimus

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs