Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Löytyykö SKEBA –skabasta uusi Euroviisu-edustaja?

Suomen Lions-liitto ry

Löytyykö SKEBA –skabasta uusi Euroviisu-edustaja?

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2014 klo 15:06
Julkaisija: Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry järjestää vuosittain SKEBA-nimisen valtakunnallisen nuorisobändiskaban. Kilpailun voitti vuonna 2012 Softengine, joka edusti tänä vuonna Suomea Euroviisuissa ja saavutti hienon 11. sijan.

Löytyykö tänäkin vuonna SKEBA:sta tulevaisuuden menestysbändi? Se kuullaan loppukilpailussa 6.6.2014 klo 18.00 Porin Kulttuuritalo Anniksella, Annankatu 6. Eri puolilla Suomea järjestettyjen karsintojen perusteella kisaan on selvinnyt kuusi nuorisobändiä.

SKEBA on kaikille nuorille avoin ja maksuton valtakunnallinen kilpailu bändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 18 vuotta.

Tämän vuoden loppukilpailussa Porissa valittava Suomen paras nuorisobändi esiintyy myös lauantaina 7.6.2014 klo 10.00-12.00 Nuorten Areenassa Porin Eetunaukiolla.

MTV3 kuvaa SKEBA -finaalin ja se on nähtävissä netissä osoitteissa www.katsomo.fi ja www.nuortenhyvaksi.fi

Lisätietoja:
Pertti Harju
050 546 5660
pertti.harju@lions.fi

SKEBA - nuorten bändiskaba
www.lions.fi/toiminta/skeba_-_nuorten_bandiskaba/

Katso Softengine SKEBA-skabassa vuonna 2012
www.lions.fi/toiminta/skeba_-_nuorten_bandiskaba/softengine_skebassa_2012/

 

 

 

Liitetiedostot

Lions-klubit  palvelevat

Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Lions-järjestön motto on: Me palvelemme. Palvelu tapahtuu paikallisten Lions-klubien kautta. Jäseniä järjestössä on lähes 1,4 miljoonaa 208 maassa. Suomessa jäseniä on yli 25.000. Naisia heistä on runsaat 4.000 eli 16%.

Lions-klubien tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Palvelun kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, kunnalliset ja yksityiset vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset ja lasten liikuntaharrastukset.

Paikallisen auttamisen lisäksi klubit osallistuvat myös kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, mm. suurkatastrofikeräyksiin.

Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Myös lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubit toteuttavat kotiseuduillaan yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa.

Palvelun lisäksi klubit auttavat myös taloudellisesti. Varat kerätään avustuskohteisiin järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Keräysten tuotto menee lyhentämättömänä avustuskohteisiin. Vuonna 2007 Financial Timesin tekemän tutkimuksen mukaan Lions Clubs International Federation (LCIF) arvioitiinkin sen vuoksi maailman luotettavimmaksi vapaaehtoisjärjestöksi.

Lisätietoja:

Maarit Kuikka

Pääsihteeri

Suomen Lions-liitto ry

maarit.kuikka@lions.fi

(09) 565 59510

040 580 2494

www.lions.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs