Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » KyAMK:n innovaatiokilpailun voittajat julkistettu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:n innovaatiokilpailun voittajat julkistettu

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2012 klo 10:43
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun YrittäjyysKipinän innovaatiokilpailun voittajat julkistettiin torstaina 7.6.2012 Kasarminmäen kampuksella.

Ensimmäisen palkinnon sai Lu Panin ja Anne Vuorivirran muodostama Design team idealla nimeltä Moonlight. Raati kiitti idean uutuusarvoa, monikäyttöisyyttä sekä sitä, että se on teollistettavissa kansainväliseksi tuotteeksi. Valitettavasti tietoja ideasta ei tuotteen suojaussyistä voida julkistaa.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Petri Kinnusen, Antti Metsolan ja Miki Rantalan idea Kesäkauppaketju, jolla saadaan vanhat kyläkaupat uusiokäyttöön ja samalla kesätöitä opiskelijoille. Kolmikon idea on testattu jo kesällä 2011 Pyhtään Purolassa ja se laajenee ketjuksi tänä kesänä.

Kolmantena palkittiin Lasse Aholan ja Arto Ahlbergin lemmikkieläinten jätösten keräyslapio. Raati arvosti idean ekologisuutta, hygieenisyyttä sekä sitä, että se vastaa olemassa olevaan tarpeeseen. Idea on myös mahdollista kehittää kompaktiksi tuotteeksi.

Voittajajoukkue palkittiin iPadeillä, toiseksi sijoittuneet iPhoneilla ja kolmanneksi sijoittuneet iPodeilla.

Kilpailun arviointiraadin muodostivat toimialajohtaja Raimo Pelli ja projektipäällikkö Pasi Jaskari Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta sekä keksintöasiamies Yrjö Ylä-Jussila Kouvolan työ- ja elinkeinotoimistosta ja kehityspäällikkö Harri Kivelä Kouvolan kaupungilta.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun järjestämässä kilpailussa haettiin uusia liiketoiminta- ja tuote/palveluideoita oman yritystoiminnan käynnistämiseen. Kilpailu oli suunnattu Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijoille sekä opettajille.

Kilpailuun osallistui 20 monialaista 2–3 hengen tiimiä. Yhteistyökumppanina kilpailussa toimi Apple ja Humac Oy.

YrittäjyysKipinän nettisivut osoitteessa www.yrittäjyyskipinä.com.

Kuvia palkituista osoitteessa http://kuvat.kyamk.fi/tiedotus/YrittajyysKipina_innovaatiokilpailu/.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Projektipäällikkö Pasi Jaskari
p. 044 702 8966
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs