Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Kotimainen musiikkivideokilpailu avattu ilmoittautumisille

Oulun Musiikkivideofestivaalit ry

Kotimainen musiikkivideokilpailu avattu ilmoittautumisille

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2012 klo 08:17
Julkaisija: Oulun Musiikkivideofestivaalit ry

Oulun Musiikkivideofestivaalit ry kutsuu 19. kertaa kotimaiseen musiikkivideokilpailuun suomalaisten tekijöiden suomalaisille artisteille ja yhtyeille ohjaamat musiikkivideot, joita ei ole aiemmin esitetty festivaaleilla. 

Musiikkivideoiden viimeinen jättöpäivä on keskiviikko 6. kesäkuuta. Kisan ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.omvf.net.

Kilpailuun saapuneet musiikkivideot jaetaan esiraadituksen perusteella kilpailu- ja katselmusnäytöksiin. Kilpasarjan videot kisaavat festivaalin pääpalkinnoista Kulta- ja Teinipumpelista. Kaikki videot osallistuvat myös kilpailun yleisöpalkinnon, Kansanpumpelin jahtiin. Voittajia juhlitaan festivaalin huipentavassa Pumpeligaalassa lauantaina 25. elokuuta. 

Kotimaisessa kilpailussa musiikkivideo nähdään omana genrenään: musiikkikappaleeseen tehtynä kuvateoksena, jolla on kiistaton merkitys musiikin markkinoinnissa. Kilpailun lähtökohdat ovat musiikin visuaalisessa toteutuksessa. Musiikkivideoiden siirryttyä televisiosta Youtuben kaltaisiin videopalveluihin, Oulun Musiikkivideofestivaalit pitää tärkeänä esittää musiikkivideoita valkokankaalla edes kerran vuodessa.

Oulun Musiikkivideofestivaalit juhlii musiikin ja liikkuvan kuvan yhteenliittymää viiden päivän ajan 22.-26. elokuuta. Festivaaliohjelmisto julkaistaan juhannuksen tienoilla. 

 

Lisätiedot:
Susanna Kyllönen
Tuottaja, Oulun Musiikkivideofestivaalit ry
p. 044 3280 563
email. susanna@omvf.net

www.omvf.net 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs