Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Kotimainen liikuntavälineiden verkkokauppa haastaa ulkomaiset verkostot

Megalon Finland Oy

Kotimainen liikuntavälineiden verkkokauppa haastaa ulkomaiset verkostot

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2012 klo 09:25
Julkaisija: Megalon Finland Oy

Suomessa on aloittanut uusi kotimainen urheilu- ja liikuntavälineiden verkkokauppa Megalon.fi. Se tarjoaa kotimaisen ja laadukkaan vaihtoehdon ulkomaisille alan verkkokaupoille, jotka ovat nopeasti saaneet jalansijaa Suomessa. Kauppa toimii yksityiseltä pohjalta riippumattomana suurista kauppaketjuista.

Megalon Sportin tarkoituksena on tarjota markkinoiden laadukkaimpia urheilu- ja liikuntavälineitä ja tarvikkeita. ”Tarjoamme parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti”, sanoo Megalon Sportin toimitusjohtaja Jussi Vasala.

”Olemme vain asiakkaan asialla. Koska meillä ei ole fyysistä liikettä, vaan huipputehokas verkkokauppa, voimme keskittyä valitsemaan markkinoiden parhaat tuotteet erittäin edulliseen hintaan. Meidän tavoitteenamme on tarjota tuote, jota ei välttämättä saa oman paikkakunnan urheiluliikkeestä”, hän toteaa.

Megalon Sportin valikoimassa ovat valitsemiemme lajien ja tuoteryhmien huippumerkit kuten Prince, Babolat, Dunlop, Technifibre, Kosa ja McDavid. Laajentaessamme valikoimaamme valitsemme aina parhaat merkit ja tarjoamme laadukkaimmat tuotteet.

Toiminnassaan Megalon hyödyntää verkkokaupankäynnin uusinta teknologiaa. Moderni verkkokaupan teknologia ja markkinointiratkaisut mahdollistavat kilpailun ulkomaisia verkkokauppoja vastaan. "Suomesta löytyy teknologista osaamista, joka ei häpeä Amazoninkaan rinnalla. Näitä pitää vain osata hyödyntää", toteaa toimitusjohtaja Vasala.

 

TNS Gallupin mukaan vuonna 2010 verkkokaupan arvo oli yli 9,3 miljardia euroa Suomessa. Siitä urheiluvälineiden osuus oli 54 miljoonaa euroa, mistä puolet oli ulkomaisten verkkokauppojen hallussa. Urheiluvälineiden koko kaupan arvo oli reilut 1,1 miljardia euroa.

Verkkokaupalla on valtavat mahdollisuudet kasvaa urheiluvälineiden myynnissä. Tämä näkyy myös saamassamme hyvässä vastaanototossa, kun olemme nyt olleet markkinoilla vajaan kuukauden”, Jussi Vasala kertoo.

 

Lisätietoja:

Megalon.fi

Jussi Vasala

jussi.vasala@megalon.fi

040 5565737

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs