Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Kodin Terra avasi verkkokaupan

SOK

Kodin Terra avasi verkkokaupan

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2011 klo 11:00
Julkaisija: SOK

Kodin Terra laajensi valikoimaansa ja palvelutarjontaansa avaamalla uuden pihatuotteiden verkkokaupan osoitteessa www.piha.kodinterra.fi. Verkkokaupan tuotevalikoima ja toimitusalueet laajenevat edelleen ensi kevään aikana. 

Kodin Terran Piha-verkkokauppa on osa Kodin Terran palvelu- ja tuotevalikoimaa. Verkkokaupassa on tarjolla avausvaiheessa erilaisia suursäkeissä toimitettavia pihanrakennusaineita, polttopuita ja multaa. Piharakennusaineiden valikoimiin kuuluvat pihakivet, hiekat ja kivituhka, sepeli ja murskeet sekä kateaineet. Suursäkit toimitetaan asiakkaalle suoraan kotipihalle.

- Verkkokauppa parantaa Kodin Terran palvelua, sillä verkkokauppa on avoinna kaikille ja aina. Tavoitteenamme on paitsi helpottaa asiointia, myös kehittää palveluja, joista yksi on sähköinen asiointi. Valikoiman lisäksi verkkokauppa tarjoaa myös tietoa tuotteista sekä käyttö- ja asennusvinkkejä. Rekisteröityneille asiakasomistajille maksetaan ostoista tuotteiden osalta sekä Bonusta että maksutapaetua, kertoo Kodin Terran ketjujohtaja Juha Nuutila.

Tuotteiden toimitusalue kattaa aloitusvaiheessa yhdeksän alueosuuskaupan toimialueet: Helsingin Osuuskauppa Elanto, Osuuskauppa Hämeenmaa, Keskimaa Osk, Osuuskauppa Keula, Pirkanmaan Osuuskauppa, Satakunnan Osuuskauppa, Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Turun Osuuskauppa sekä Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag.  Tuotteiden toimitusaluetta pyritään laajentamaan mahdollisimman pian. Tuotteita ei toimiteta saaristoon eikä ulkomaille.

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusaika on 4 – 14 päivää. Tuotteiden kuljetusmaksu on 40€/tilaus ja vähintään viiden säkin tilaukset toimitetaan maksutta. Maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät suomalaiset verkkopankit ja maksukortit.

Verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 010 76 80290 maanantaista perjantaihin kello 9–15. Verkkokaupan sivujen kautta voi myös lähettää viestin asiakaspalveluun. Käytössä on lisäksi usein kysyttyä –osio ja osto-opas.

Lisätietoja:
Ketjunjohtaja Juha Nuutila, SOK Käyttötavarakaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 80740
Toimitusjohtaja Ilkka Brander, S-Verkkopalvelut Oy, puh. 010 76 81081

Kodin Terra on S-ryhmän rautakauppa, jossa on laaja puutarhaosasto. Kodin Terra keskittyy rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä pihaan ja puutarhaan. Kodin Terra tarjoaa asiakasomistajille edullisia ja monipuolisia ratkaisuja kotiin, puutarhaan, piharakentamiseen ja vapaa-ajan asuntoon. Ketjuun kuuluu jo 11 myymälää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs