Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Kauhajoen DataInfosta Google Business Partner

Kauhajoen DataInfosta Google Business Partner

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2012 klo 10:18
Julkaisija: Kauhajoen DataInfo

Kauhajoen DataInfo on aloittanut yhteistyön Googlen kanssa. Kauhajoen DataInfon ja Googlen solmima suora businesskumppanuus merkitsee Kauhajoen DataInfon palvelutarjonnan laajenemista kustannustehokkaasti ja vastaamista asiakasyritysten tarpeisiin. Kauhajoen DataInfon toimitusjohtajan Juha Koiviston mukaan yritykset etsivät tällä hetkellä erityisesti viestintään ja ryhmätyöskentelyyn sopivia kehittyneitä ja tehokkaita ratkaisuja, jotka antavat konkreettisia hyötyjä liiketoimintaan ja tuovat uusia ansiomahdollisuuksia.

Google Inc. on yhdysvaltalainen pörssinoteerattu yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa internetpalveluita ja ohjelmistoja. Google tunnetaan etenkin maailman suosituimmasta hakukoneestaan, Gmail-sähköpostistaan sekä You Tube –videopalvelustaan. Google keskittyy kehittämään tuotteita, jotka ovat käyttäjien mielestä intuitiivisia, nopeita ja tehokkaita.

Googlen kehittämillä ratkaisuilla voidaan hyödyntää mm. uusien älypuhelimien ominaisuuksia monipuolisesti ja käyttää paljon kiinnostusta herättäviä pilvipalveluita. Pilvipalvelut eivät vaadi investointeja kalliisiin laitteisiin, vaan sovellukset sijaitsevat turvallisessa jaetussa Google-palvelimessa, ns. pilvessä, johon otetaan yhteys tarvittaessa. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi mobiilipostipalvelut, ryhmätyökalenterit ja yhteiset jaettavat tiedostot.

- Tänä päivänä yritysten on saatava tietoa ajasta ja paikasta riippumatta ja tietoa on myös jaettava tehokkaasti organisaation sisällä. Kauhajoen DataInfo on Google-yhteistyössä toiminta-alueellaan edelläkävijä. Tehtävämme on tuottaa, välittää ja testata kustannustehokkaita palveluita ja ratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin, Juha Koivisto kertoo.

Kauhajoen DataInfon palveluihin kuuluvat Google-sovellusten käyttöönottoon liittyvät Business to business –konsultoinnit, sovelluspalveluiden hallinta, kattava käyttäjä- ja järjestelmänvalvojatuki sekä neuvonta tuotteiden käytössä. Yrityksessä työskentelee 8 henkeä, joista 6 toimii ylläpitopalveluiden puolella. Erittäin merkittävä osa töistä tehdään etätöinä, sillä Kauhajoen DataInfolla on luotuna asiakaskunnassaan turvalliset yhteydet yli 50 organisaatioon ja etävalvonnassa on yli 50 palvelinta ympäri Suomen.

Juha Koivisto arvioi, että Google-sopimuksen myötä Kauhajoen DataInfo tulee tarvitsemaan palvelukseensa vuoden aikana 1-2 osaajaa lisää.
 
Lisätietoja:  Toimitusjohtaja Juha Koivisto, Kauhajoen DataInfo Oy, Topeeka 48 KAUHAJOKI
mob. + 38400 666 806, tel. + 3586 230 2320,  juha.koivisto (at) kauhajoendatainfo.fi

Kauhajoen DataInfo on yrityksesi luotettava kumppani tietotekniikassa ja viestintäratkaisuissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs