Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Kaivannaisteollisuus ry:lle uusi toiminnanjohtaja

Teknologiateollisuus ry

Kaivannaisteollisuus ry:lle uusi toiminnanjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2012 klo 08:48
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Pekka Suomela aloittaa Kaivannaisteollisuus ry:n toiminnanjohtajana 16.4.2012. Suomela siirtyy tehtävään työ- ja elinkeinoministeriön kaivosylitarkastajan virasta. Suomelan tehtäviin ministeriössä ovat kuuluneet mm. mineraalipolitiikkaan ja kaivoslainsäädäntöön liittyvät asiat. Aikaisemmin hän on toiminut ministeriön kaivosviranomaistyön päällikkönä. Suomelalla on laaja toimialan tuntemus ja hyvät kontaktit Pohjoismaihin ja EU:hun.

Kaivannaisteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja Antti Pihkon mukaan vahvassa kasvussa oleva kaivosala tarvitsee nyt osaamista ja kykyä osallistua alaa koskevaan keskusteluun. Asioiden ja haasteiden hyvä ennakointi ja tasapainoiset ratkaisut auttavat alaa kasvamaan kestävästi koko maassa.

Pekka Suomelan mukaan raaka-aineiden saatavuuden merkitys korostuu jatkuvasti. ”Kaivannaisteollisuuden merkitys Suomen elinkeinoelämälle ja työllisyydelle on erittäin suuri”, Suomela korostaa.

Pekka Suomela raportoi Teknologiateollisuuden metallien jalostus -päätoimialan johtajalle Mika Nykäselle.

Kaivannaisteollisuus ry sai myös uuden hallituksen: puheenjohtajaksi valittiin Antti Pihko Outokumpu  Chrome Oy:stä ja jäseniksi Ari Bergström YIT Infra Oy:stä, Kimmo Luukkonen Pyhäsalmi Mine Oy:stä, Tarmo Tuominen Nordkalk Oy Ab:stä, Krister Söderholm Nordic Mines Oy:sta ja Eeva Ruokonen Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:stä.

Lisätietoja:

Pekka Suomela, puh. 040 533 2848

Puheenjohtaja Antti Pihko, puh. 040 848 2948, etunimi.sukunimi@outokumpu.com

Johtaja Mika Nykänen, puh. 040 825 7329, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs