Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » JP Autopalvelut on nyt Autotalo Järvi

Autotalo Järvi

JP Autopalvelut on nyt Autotalo Järvi

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2013 klo 11:02
Julkaisija: Autotalo Järvi

Aiemmin JP Autopalvelut -nimellä tunnettu autoliike Porvoon Tarmolassa on nyt Autotalo Järvi. Mikä on syynä nimenmuutokseen, Autotalo Järven toinen omistaja Petri Järvi?

 

– Meille asiakkaiden palvelu on kaikkein tärkeintä. Toki kaikki automyyjät korostavat palveluaan, mutta meillä sille on todella katetta. Kaikki mitä teemme, lähtee asiakkaan tarpeista ja niiden täyttämisestä. Tämä periaate on myös uuden nimemme taustalla. Kun ripustamme oman nimemme nimikylttiimme, haluamme kertoa, että meillä vastuu ei ole "yrityksen", vaan sen kannamme me omistajat Pasi ja Petri Järvi.

 

Molemmat Järven veljekset toimivat päivittäin liikkeessä ja vastaavat henkilökohtaisesti asiakaspalvelusta. Mitä tämä merkitsee vaihtoautoa etsivälle asiakkaalle, Pasi Järvi?

 

– Kun asiakas astuu liikkeeseemme, toinen meistä palvelee häntä henkilökohtaisesti. Se tarkoittaa myös sitä, että voimme antaa vaihtoautosta tarjouksen saman tien. Meillä Autotalo Järven omistajina on siihen valtuudet. Palvelumme tarkoittaa myös sitä, että liikkeemme on auki silloin kun asiakkaamme palvelua tarvitsevat, esimerkiksi lauantaisin. Yrittäjinä meille ei kuitenkaan ole kovin harvinaista tavata asiakas aukioloaikojen ulkopuolellakaan. Hyvä autokauppa on meille sellainen, jossa asiakas ajaa kohti kotiaan hymy kasvoillaan.

 

Autotalo Järvi tarjoaa kaiken kokoisia, ikäisiä ja hintaisia autoja. Valtaosa kuitenkin on muutaman vuoden ajettuja, luotettavia laatumerkkejä. Liikkeen valikoimassa on yleensä 60-70 autoa, joten valinnan varaa riittää. Myös hyötyajoneuvoja, esimerkiksi alvillisia pakettiautoja, löytyy ja niihin tullaan panostamaan tulevaisuudessa vielä enemmän. Suurin osa Autotalo Järven autoista tulee Suomesta, mutta liikkeen yhteistyökumppanien kautta asiakas voi tilata haluamansa auton myös Suomen ulkopuolelta.

 

Autotalo Järvelle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka myönnetään yritykselle, joka on hoitanut oman taloutensa moitteettomasti. Autotalo Järvi sijaitsee Porvoon Tarmolassa Teollisuuskadun ja Veckjärventien risteyksessä, osoitteessa Veckjärventie 5, 06150 Porvoo.

 

Lisätietoja:

 

Pasi Järvi 0207 340 420           

Petri Järvi 0207 340 421

autotalojarvi.fi

 

Autotalo Järvi on porvoolainen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen myyntiin ja vaihtoon keskittyvä autoliike. Autotalo Jörvi tarjoaa kaiken kokoisia, ikäisiä ja hintaisia autoja. Valtaosa kuitenkin on muutaman vuoden ajettuja, luotettavia laatumerkkejä.Suurin osa Autotalo Järven autoista tulee Suomesta, mutta liikkeen yhteistyökumppanien kautta asiakas voi tilata haluamansa auton myös Suomen ulkopuolelta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs