Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Hyvinvointi- ja kulttuurialojen yhteisseminaari 27.3. Hämeenlinnassa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hyvinvointi- ja kulttuurialojen yhteisseminaari 27.3. Hämeenlinnassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2012 klo 11:52
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKissa järjestetään hyvinvointialan sekä kulttuuri- ja taidetoimijoiden kehittelyverkoston yhteinen seminaari 27.3. klo 13-16. Tilaisuus pidetään HAMKin Lahdensivun yksikössä Hämeenlinnassa (Korkeakoulunkatu 4, tila 406). Tiedotusvälineenne on tervetullut mukaan seminaariin.

Verkostoseminaarin tavoitteena on syventää hyvinvointialan ja kulttuuri- sekä taidetoimijoiden seudullista yhteistyötä. Yhteiskehittelyverkostossa on mukana 10 sosiaali- ja terveysalan palveluyksikköä sekä Taidekeskus Kettuki ja Hämeen Taidetoimikunta.

Seminaarissa suunnitellaan arjen kulttuuristen toimintojen toteutusmahdollisuuksia sekä kulttuuristen ympäristöjen rakentumista vanhus-, vammais- ja mielenterveystyön palveluyksiköissä. Tilaisuudessa kuullaan myös opiskelijoiden ja kulttuurimentoreiden puheenvuoroja.

Verkostotyössa hyödynnetään osallistavan palvelumuotoilun periaatteita kulttuuri- ja taidelähtöisten palvelujen kehittämisessä hyvinvointialan eri palveluyksiköissä. Palvelumuotoilumenetelmällä tuotetaan täysin uusia palveluja sekä kehitetään olemassa olevien palvelujen laatua erityisesti asiakkaan näkökulmasta.

Verkostopalaverin järjestäjinä toimivat Hämeen ammattikorkeakoulun Hyvinvointiosaamisen koulutus- ja tutkimuskeskus ja ammattikorkeakoulujen Neloskierre-hanke.

Lisätietoja
Yliopettaja Merja Salminen, 03 6463 652 tai 0400 297 268, etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs