Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Harmaa talous puhuttaa SuomiAreenassa Porissa

Rakennusteollisuus RT

Harmaa talous puhuttaa SuomiAreenassa Porissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.07.2011 klo 09:00
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Veronmaksajien vai firman piikkiin? – Rakennusalan harmaa talous kuriin!

 

Tuore hallitus on ottanut harmaan talouden torjunnan yhdeksi kärkihankkeeseen. Porissa valtakunnan politiikasta, hallinnosta ja rakennusalalta tutut nimet pohtivat, miten kitkeä rakennusalan rikkaruohot ilman että tapetaan hyötykasveja.

Rakennusteollisuus RT järjestää harmaan talouden torjunnasta keskustelutilaisuuden keskiviikkona 13.7. kello 14.00–15.15 Porissa SuomiAreena-pihalla, osoitteessa Antinkatu 2.

Keskustelijoina ovat kansanedustaja Kimmo Sasi, Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen johtaja Kaarina Myyri-Partanen, Rakennusliiton osasto 10:n puheenjohtaja, mittakirvesmies Kalle Hyötynen, Rakennustoimisto Pohjola Oy:n toimitusjohtaja, yrittäjä Juha Metsälä sekä Rakennusteollisuus RT ry:n toimitusjohtaja Tarmo Pipatti.

Keskustelussa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä: Paljonko joudumme maksamaan veroja hämäräyrittäjien puolesta? Onko suomalainen työ sinivalkoista ja ulkomainen harmaata? Mitä talousrikollisuuden kitkemiseksi tulee tehdä? Mikä takaa, että tällä kertaa saadaan puheiden sijasta myös tekoja?

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja myös yleisöllä on mahdollisuus ottaa kantaa. Lisäksi keskustelu videoidaan ja se on katsottavissa jälkikäteen netissä osoitteissa www.mtv3.fi/katsomo ja www.rakennusteollisuus.fi.

Rakennusteollisuudella on SuomiAreena-pihalla myös väyläaiheinen keskustelutilaisuus. Infra ry luotsaa torstaina 14.7. kello 15.45–17.00 keskustelua otsikolla ”Sorateitä ja älyliikennettä – vastakohtien Suomi 2035?”.

 

 

 

 

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Tuoteteollisuus, Infra, Pinta ja Tekninen urakointi.
Tämä tiedote on myös Rakennusteollisuus RT ry:n verkkosivuilla osoitteessa: http://www.rakennusteollisuus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs