Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Halton solmi tuotanto- ja lisenssisopimuksen uusiseelantilaisen Malcolm Ravenscroft Ltd:n kanssa

Oy Halton Group Ltd.

Halton solmi tuotanto- ja lisenssisopimuksen uusiseelantilaisen Malcolm Ravenscroft Ltd:n kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2011 klo 13:57
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Sisäilmastoratkaisuihin erikoistunut suomalainen perheyritys Halton Oy myönsi Malcolm Ravenscroft Ltd:lle oikeudet valmistaa useita Haltonin tuotteita lisenssillä Uudessa Seelannissa.

Sopimus kattaa tärkeimpien tuoteryhmien kuten jäähdytyspalkkien ja piennopeuslaitteiden ohella myös muut kohdemarkkinoille tärkeät ilmanjakotuotteet.

Malcolm Ravenscroft Ltd:lle myönnettiin lisäksi Halton Indoors –yksikön tuotteiden jälleenmyyntioikeudet Uudessa-Seelannissa sekä Australiassa, Indonesiassa ja eteläisen Tyynenmeren saarilla.

Tuotteet valmistetaan Uudessa-Seelannissa Haltonin teknisten tietojen, piirrosten, suunnittelutietojen ja laatuvaatimusten mukaan. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat pystyvät hyödyntämään Haltonin HIT Design -suunnitteluohjelmaa valitakseen sopivimmat mahdolliset ratkaisut. Ravenscroft saa käyttöönsä Haltonin kaikki resurssit kuten edistykselliset testilaboratoriot, tuotekehityksen, CFD-simulaatiot, sovellukset, tuotannolliset voimavarat ja markkinointipalvelut.

Järjestely lisää entisestään Haltonin ja Ravenscroftin näkyvyyttä markkinoilla ja takaa asiakkaille ainutlaatuisen palvelutason alan parhaisiin kuuluvan paikallisen osaamisen ansiosta. Koska tuotteet valmistetaan lähialueella, toimitusajat lyhenevät, toimituskulut pienenevät ja huolto- ja varaosapalvelun taso paranee.

Ravenscroft näkee Haltonin tuotteiden paikallisen lisenssivalmistamisen hyvänä tilaisuutena, joka on myös osoitus yritysten tiiviistä yhteistoiminnasta. Sopimuksen ansiosta Haltonin ja Ravenscroftin asiakkaat saavat hyvää palvelua Australaasian alueella, ja eteläisellä pallonpuoliskolla valmistetut tuotteet pystytään toimittamaan asiakkaille entistä joustavammin ja nopeammin. Lisäksi tuotteiden hiilijalanjälki pienenee, kun niitä ei enää kuljeteta Euroopasta.

Halton tukee kiivien jalostusohjelmaa
Hyvinvointi on Haltonille tärkeää. Siksi yritys sponsoroi Uuden-Seelannin suojelurahastoa (New Zealand Conservation Trust) ja kiivien jalostusohjelmaa. Arvokasta tukea ohjelmalle tarjoaa myös Willowbank Wildlife Reserve -luonnonsuojelualue. Ohjelmassa on onnistuttu jalostamaan vankeudessa kasvaneita Eteläsaaren kiivirotuja parhaiten maailmassa.

Lisätietoja:

Anu Korhonen
Viestintäjohtaja
Anu.korhonen@halton.com
Puh.040 5016209

Arne Nygaard,
Director, Indoors Business Development
Halton OY, Ryenstubben 7
N-0679 Oslo, Norway
Puhelin: +47 90 82 62 55
Faksi: +47 23 26 63 01

Stuart Ravenscroft, CEO
Malcolm Ravenscroft Ltd
10 Saxon St, PO Box 21-038
Christchurch 8143
New Zealand
Puhelin: +64 3 389 2231
Faksi: +64 3 389 2245
www.ravenscroft.co.nz

Halton Group Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2010 yhtiön liikevaihto oli 140 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com tai www.halton.fi Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium -palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi Malcolm Ravenscroft Ltd Malcolm Ravenscroft Ltd on vuonna 1984 perustettu uusiseelantilainen perheyritys, joka on erikoistunut toimittamaan innovatiivisia ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja lämmitys- ja ilmanvaihtosektorille. Ravenscroftin tavoitteena on taata paras mahdollinen sisäilman laatu tuotteilla, joiden elinkaarikustannukset ovat edulliset ja energiantarve vähäinen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Christchurchissa Uudessa-Seelannissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs