Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Halpa-Halli avasi suurmyymälän Kuopiossa

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli avasi suurmyymälän Kuopiossa

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli-ketju laajeni Kuopioon, kun Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi torstaina 5 000 neliön kokoisen suurmyymälän uudessa Matkus Shopping Centerissä. Aikaisemmin tänä vuonna yhtiö avasi uuden myymälän keväällä Torniossa, ja Oulussa Limingantullissa Halpa-Halli muutti tilavampaan myymälään Nuottasaarentiellä.

Halpa-Hallin myymälän avajaisia vietettiin samassa yhteydessä Matkus Shopping Centerin avajaisten kanssa. Kymmenen kilometriä Kuopiosta etelään sijaitsevassa kauppakeskuksessa on 90 liikettä, ja yhteispinta-alaltaan se on 48 000 neliön suuruinen kokonaisuus. Kauppakeskuksessa työskentelee noin 500 työntekijää, ja kerrallaan tiloihin mahtuu lähes 14 000 asiakasta.

- Katsoimme Kuopiosta pitkään erilaisia vaihtoehtoja. Tämä on meille uusi alue, ja odotamme mielenkiinnolla Halpa-Hallin saamaa vastaanottoa Kuopion-seudulla. Olemme panostaneet myymälään kovasti, ja Kuopion myymälä tulee olemaan ketjussamme todella tärkeä, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

 

Yli 60 000 tuotetta,

noin 50 työntekijää

Kuopiossa Halpa-Halli palvelee asiakkaita täydellä, yli 60 000 tuotetta käsittävällä valikoimalla. Myymälä työllistää noin 50 kaupan alan ammattilaista. Matkus Shopping Centeriä Ylinen  kehuu toimivaksi kokonaisuudeksi, johon Halpa-Hallin valikoimat soveltuvat äärimmäisen hyvin.

Halpa-Hallin käyttötavaravalikoimat sisältävät muun muassa laajan pukeutumisen kokonaisuuden, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä monipuolisen kemikalio-osaston.

Tunnettujen merkkituotteiden lisäksi yhtiö panostaa vahvasti omiin tuotemerkkeihinsä. Niitä edustavat esimerkiksi pukeutumisen yksilölliset tuotemerkit naisille, miehille ja lapsille sekä jatkuvasti laajeneva Ziip-tuoteperhe. Edullisen Ziip-tuotemerkin alta löytyy tällä hetkellä muun muassa elintarvikkeita, virvoitusjuomia, kemikaliotuotteita ja kosmetiikkaa.

Halpa-Halli tunnetaan kaupan alan toimijana, joka myy ketjumaisen toimintatapansa ansiosta jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan kotimaisten huippubrändien kuten Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteita. Kuopiossa toimii myös puutarhamyymälä, joka avataan samalla kun kevätaurinko alkaa lämmittämään.

 

Myymälässä myös kattava

elintarvikevalikoima

Matkus Shopping Centerissä Halpa-Halli on ainoa myymälä, joka tarjoaa asiakkaille kattavan elintarvikevalikoiman. Elintarvikeosasto on kooltaan noin 2 000 neliötä ja se sisältää 10 000 erilaista tuotetta.

- Laadukkaat kotimaiset tuotteet ja lähellä tuotetut elintarvikkeet ovat meille tärkeitä. Halpa-Hallin periaatteena on toimia myös ympäristövastuullisesti. Sen takia esimerkiksi elintarvikeosaston kylmäkalustuksessa on hyödynnetty uusinta energiaa säästävää tekniikkaa, kuten esimerkiksi ovellisia kylmäkalusteita. Tämä parantaa lisäksi elintarvikkeiden laatua ja asiakasviihtyisyyttä kylmähyllyjen alueella, Janne Ylinen kertoo.

Kuopio on Halpa-Halli-ketjun 39. myymälä. Halpa-Halli on avoinna ma-pe 9-21 ja la 8-18. Periaatteidensa mukaisesti ketjun myymälät ovat kiinni sunnuntaisin.

 

 

Lisätiedot:

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen, toimitusjohtaja

Puh. 020-718 2000

janne.ylinen@halpa-halli.com

www.hhnet.fi

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 39 myymälää 38 paikkakunnalla, ja yhtiö avaa uusia myymälöitä vuosittain. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.hhnet.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs