Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Epicor ja Apper Systems yhteistyöhön Suomessa

Epicor Software Finland Oy

Epicor ja Apper Systems yhteistyöhön Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Epicorin uusi yhteistyökumppani on kokenut sovellus-, konsultointi- ja tietotekniikkapalveluiden toimittaja.

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation aloittaa yhteistyön Apper Systems Oy:n kanssa. Apper toimii Suomessa Epicorin myyntikumppanina ja jälleenmyyjänä (VAR, value added reseller). Lahdessa pääkonttoriaan pitävä Apper alkaa sopimuksen mukaisesti myydä ja huolehtia käyttöönotoista, hyödyntäen Epicorin uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) koko skaalaa.

Apper päätyi valitsemaan Epicorin pääasiassa sen tarjoaman järjestelmän joustavuuden ja kilpailukykyisyyden takia, mutta kumppanin valintaa vauhditti omalta osaltaan myös Gartnerin tekemä Magic Quadrant -raportti. Siinä Epicor nostettiin esiin visionäärinä tuotekeskeisten keskisuurten yritysten Single-Instance ERP -kategoriassa.
– Epicor kiinnosti meitä erityisesti Epicor 9 -järjestelmän monipuolisuuden vuoksi. Se erottuu kilpailijoistaan selkeästi monipuolisuudellaan ja joustavuudellaan. Yksi tekijä oli Gartnerin viimeaikainen tutkimus, jossa Epicorin ERP mainittiin visionäärinä. Uskon, että voimme johtavan järjestelmän ja oman asiantuntemuksemme avulla tarjota asiakkaillemme entistä kilpailukykyisempiä ratkaisuja, toteaa Apperin toimitusjohtaja Tero Suominen.

– Apper on tärkeä lisä kumppaniverkostoomme Suomessa ja olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Tarjoamme ensiluokkaisen tuotteen lisäksi Apperille markkinointitukea sekä tuotekoulutusta. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat täyden hyödyn irti valitsemastaan ratkaisusta, huolimatta siitä kenen kautta käyttöönotto tapahtuu. Partnerimme voivat itse myös hyödyntää järjestelmäämme kasvattaakseen omaa liiketoimintaansa, kommentoi Epicorin Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla.Apper lyhyesti

Apper Systems Oy
keskittyy lähes 30 vuoden kokemuksella sovellus-, konsultointi- ja tietotekniikkapalveluiden toimittamiseen nykyisille ja uusille asiakkailleen. Apper Systems tarjoaa asiakkailleen asiakkaan prosesseja ja kilpailukykyä tehostavia ratkaisuja. Apperin toiminnan kulmakiviä ovat aito asiakaslähtöisyys, vahva menetelmä- ja ratkaisuosaaminen sekä täydellinen teknologiariippumattomuus.
www.apper.fi

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor on maailman kuudenneksi suurin, kansainvälinen
toiminnanohjausjärjestelmien tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli yli 800 milj. dollaria. Vuonna 1972 perustettu Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstohallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä ja edullisin kokonaiskustannuksin – riippumatta siitä, toimiiko yritys paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. Epicorin innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. 

Epicorin tytäryhtiö Epicor Software Finland Oy vastaa Suomessa yhtiön ohjelmistojen myynnistä, markkinoinnista ja konsultoinnista. 25 henkilöä työllistävän yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa (pääkonttori) ja Vaasassa. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 1992 lähtien, tukien yli 300 asiakasta ympäri maan. 
www.epicor.com/finland

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.


Lisätietoja antaa:
Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs