Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Energiayhtiö Adven laajentaa liiketoimintaansa Ruotsiin

Adven Oy

Energiayhtiö Adven laajentaa liiketoimintaansa Ruotsiin

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 11:52
Julkaisija: Adven Oy

Vantaa 7.5.2014 – Suomen ja Viron johtava energiayhtiö Adven laajentaa liiketoimintaansa ja ostaa ruotsalaisen Eco2 Energyn. Ostetun yrityksen räätälöidyt lämpö- ja jäähdytysratkaisut perustuvat täysin uusiutuvaan teknologiaan, kuten maalämpöön sekä aurinko- ja bioenergiaan. Kauppa on osa Advenin kasvustrategiaa.

Ruotsissa vuonna 2010 perustettu ja vahvasti kasvanut Eco2 Energy toimittaa paikallisesti tuotettua ja kustannustehokasta lämpöä ja kylmäenergiaa liikekiinteistöille sekä valtion ja kuntien kiinteistöille. Eco2 Energyn toimitukset perustuvat räätälöidyistä energiajärjestelmistä saatavaan uusiutuvaan tuotantoon.

50 % Ruotsissa kulutettavasta energiasta saadaan uusiutuvista energialähteistä, ja määrä on kasvussa. Muun muassa kiinteistöjen omistajat valitsevat aiempaa enemmän ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kuten maalämmön vähentääkseen ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta.

-       ”Advenin omistukseen tänään siirtyvän Eco2Energyn myötä asemamme yksityisen ja julkisen sektorin energiakumppanina vahvistuu entisestään. Strategiamme perustuu kykyymme toimittaa asiakkaillemme heidän tarvitsemaansa lämpö-, höyry ja kylmäenergiaa kustannustehokkaasti, vastuullisesti ja ympäristömyönteisesti. Tänään toteutettu kauppa on osa laajaa kehitys- ja kasvusuunnitelmaamme,” toteaa Adven Oy:n toimitusjohtaja Matti Viljo.

-       ”Osana Advenia pystymme aiempaa paremmin haastamaan Ruotsin lämpö- ja kylmäenergiamarkkinoiden monopolin. Advenin kokemus 160:stä Suomessa ja Virossa toimivasta paikallisesta energiantuotantolaitoksesta antaa vahvan pohjan pyrkimyksellemme tulla Pohjoismaiden johtavaksi vaihtoehtoisen energian toimittajaksi. Uskon, että Eco2 Energy on keskeinen osa tätä kehitystä,” sanoo Eco2 Energyn toimitusjohtaja Jonas Häggqvist. 

Lisätiedot:

Adven

Matti Viljo, toimitusjohtaja, puh. 040 575 0505   

Eco2 Energy

Jonas Häggqvist, toimitusjohtaja, puh. +46 70 53 170 17

Adven yrityksenä

Adven on luotettavaa yrityskohtaista energiahuoltoa ja kaukolämpöä toimittava yritys. Advenin toiminta perustuu asiakkaiden tarpeisiin räätälöityihin kokonaisratkaisuihin, joiden avulla energia tuotetaan ja prosessoidaan luotettavasti, kustannustehokkaasti ja ympäristövaikutukset minimoiden. Advenin tuotteita ovat mm. teollisuushöyry ja -kylmä, lämpö, jäähdytysratkaisut, sekundäärienergian prosessointi, kaasu, sekä sähkö. Advenin liikevaihto vuonna 2013 oli 160 M€. www.adven.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs