Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » EMC TALOTEKNIIKKA KONSERNI KEHITTYY KOKONAISTOIMITUSTEN JA ELINKAARIHANKKEIDEN TOIMITTAJAKSI

EMC Talotekniikka

EMC TALOTEKNIIKKA KONSERNI KEHITTYY KOKONAISTOIMITUSTEN JA ELINKAARIHANKKEIDEN TOIMITTAJAKSI

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2011 klo 14:01
Julkaisija: EMC Talotekniikka

TIEDOTE julkaisuvapaa 10.10.2011

EMC Talotekniikka konsernin rakennetta yksinkertaistetaan tämän vuoden lopussa. 31.12.2011 sulautetaan nykyiseen EMC Sähköurakointi Oy:hyn konserniin kuuluvat EMC LVI-Urakointi Oy, EMC Service Oy ja City Sähkö Oy. Yhtiön nimeksi tulee EMC Talotekniikka Suomi Oy. Näin talotekniikka sekä tekniset palvelut muodostavat yhteisen juridisen yhtiön.

-Pystymme rakennemuutoksella vastaamaan entistä paremmin asiakastarpeisiin. Yhdeltä toimijalta ostetaan mielellään kokonaistalotekniikkahankkeita, joihin sisältyvät putki-, ilma-, sähkö- ym.erikoistekniikat. Lisäksi konserni valmistautuu tarjoamaan asiakkaille niin kutsuttuja elinkaarihankkeita, joissa toteuttaja vastaa kohteen huollosta ja ylläpidosta ennalta sovitun sopimusjakson ajan, kuvailee kehittämistyötä EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

Sulautumisella ei ole merkitystä muihin konserniyhtiöihin. EMC Talotekniikka Oy, EMC Emator Oy, Silotek Oy ja TalPro Oy jatkavat liiketoimintaansa edelleen omina tytäryhtiöinä. Sulautuminen ei myöskään aiheuta tässä vaiheessa sopimuskumppaneille mitään toimenpiteitä.

Lisätietoja: Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448, www.emctalotekniikka.fi

EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. Se muodostui vuonna 2007, kun merkittäviä alueellisia yhtiöitä liitettiin yhteen. Niistä vanhimmat on perustettu 1925. Tämän vuoden liikevaihto ylittää 60 miljoonaa euroa, ja henkilöstömäärä on tällä hetkellä yli 400. Osaaminen muodostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä tuotteet ja esivalmisteet. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi EMCn talotekniikka-liiketoiminta tarjoaa luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin, kun halutaan parantaa kiinteistön energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristön laatua ja tehokkuutta. Talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen ja teollisuuskiinteistöjen talotekninen korjausrakentaminen toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs