Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » ELEGA - Ovenvaihtokonseptin kehittäjä ja uranuurtaja 20 vuoden ikään

Elega Oy

ELEGA - Ovenvaihtokonseptin kehittäjä ja uranuurtaja 20 vuoden ikään

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2011 klo 15:17
Julkaisija: Elega Oy

Haapajärvi 12.05.2011

Elega Oy viettää yrityksen 20-vuotisjuhlaa työnmerkeissä mittaovitehtaallaan Haapajärvellä. Elega Oy on uraa uurtava ovenvaihtokonseptin kehittäjä.

Elega Oy on Jouko Ojan vuonna 1991 perustama yritys, joka aloitti toimintansa Poutapäivä Oy –nimellä. Vuoden 1995 helmikuussa yritys aloitti mittaovien valmistuksen Haapajärvellä. Vuonna 2009 yrityksen nimi muutettiin Elega Oy:ksi mukaillen yrityksen tunnetuksi tullutta tuotemerkkiä. Elegan ovenvaihtoidea on nykyään laajasti hyväksytty ja Elegan säästävällä ovenvaihtokonseptilla on suosio. Elega on palvelukonsepti, jolla vaivattomasti ja taloudellisesti lisätään kotien asumisviihtyvyyttä ja toimivuutta. Elegan palveluverkosto on koko Suomen kattava. Vuodesta 2007 Elega on toiminut lisääntyvästi myös Ruotsin markkinoilla.

Elegan tunnuslauseen Ajan ilme kotiin takana on ajan, rahan ja luonnon säästäminen. Asiakkaat ovat mukana kehittämistyössä antamalla ostopäätöstensä perusteista palautetta. Mahdolliset kehittämisen tarpeet ja myös kiitokset tulevat reaaliajassa käyttöön. Hymyilevä asiakas, energinen ja luotettava työyhteisö ja kaikille kannattava toiminta ohjaavat Elegan toimintaa.

Elega Oy:n työ asiakkaiden parhaaksi jatkuu. Elega Oy haluaa olla myös rehti yhteistyökumppani niin Elegassa työskenteleville, sidosryhmille kuin toimia vastuullisesti yhteiskunnassa. Elega Oy:n vuonna 2010 alkanut senioriohjelma vastaa tähän yhteiskunnalliseen keskusteluun työurien jatkamisesta. Samoin Elega Oy haluaa olla osaltaan tukemassa nuorten työelämään tutustumista. Elega Oy on pyytänyt ohjaamaan mahdolliset yrityksen vuosipäivän huomionosoitukset Haapajärvisten nuorten kesätyöllistymistä tukevalle pankkitilille.

Menestyminen on yhdessä kasvamista.


Lisätietoja:  Toimitusjohtaja Jyrki Niinikoski, p. 0400 367 500, jyrki.niinikoski@elega.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs