Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Destia myi päällystysliiketoimintansa NCC:lle

Destia Oy

Destia myi päällystysliiketoimintansa NCC:lle

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2011 klo 13:15
Julkaisija: Destia Oy

Destia on sopinut myyvänsä päällystysliiketoimintansa NCC:lle. Liiketoimintakauppaan kuuluu asfaltin tuottaminen ja päällystystoiminnot sekä päällystysliiketoiminnan tilauskanta ja noin 80 työntekijää, jotka siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä nykyisin ehdoin. Päällystysliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2010 oli noin 44 miljoonaa euroa. Tilauskannan arvo viime vuoden lopussa oli noin 80 miljoonaa euroa. Liiketoimintakauppa vaatii vielä kilpailuviraston hyväksynnän, minkä jälkeen kauppa voidaan toteuttaa arviolta ensimmäisen vuosipuoliskon aikana.

– Liiketoimintakauppa tukee Destian strategiaa, jonka mukaisesti keskitymme ydinliiketoimintojemme vahvistamiseen. Päällysteliiketoiminnasta luopumalla vahvistamme tasettamme ja luomme paremmat edellytykset ydinliiketoimintojemme kehittämiselle, toteaa Destian toimitusjohtaja Hannu Leinonen.

– Tämä kauppa vahvistaa NCC:n strategiaa olla johtava toimija Suomen infrarakentamismarkkinassa. Samalla vahvistamme nykyistä asemaamme asfalttimarkkinoiden toiseksi suurimpana toimijana Suomessa, NCC Roads-konsernin johtaja Göran Landgren toteaa.


Lisätietoa:
toimitusjohtaja Hannu Leinonen, puh. 020 444 4000

Liitetiedostot

Destia Oy on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Destia rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelut ulottuvat kattavasta maanpäällisestä toiminnasta myös maanalaiseen rakentamiseen. Destia-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 540 miljoonaa euroa, henkilöstöä on keskimäärin 2 000. Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs