Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Yksilöllinen johtaminen toi Vincitille Suomen parhaan työpaikan palkinnon – taas huudetaan!

Vincit

Yksilöllinen johtaminen toi Vincitille Suomen parhaan työpaikan palkinnon – taas huudetaan!

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 19:45
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincit Oy on palkittu toisena vuonna peräkkäin Suomen parhaana työpaikkana. Palkinnon jakaa vuosittain Great Place to Work Finland. Vuoden 2014 aikana Vincit on tuplannut liikevaihtonsa, rekrytoinut yli 50 uutta työntekijää ja laajentanut Helsinkiin. Menestyksen takana ovat erinomaisten ihmisten rekrytoiminen, työntekijöiden yksilöllinen johtaminen sekä intohimo omaan tekemiseen.

Vincitissä pohditaan paljon, miten päivittäisestä työstä saadaan jokaiselle työntekijälle mielekästä. Työntekijät eivät ole vain resursseja Excelissä, vaan työntekijöiden ammatillisia unelmia ja mielenkiinnon kohteita kuunnellaan aidosti.

”Todellinen työtyytyväisyys syntyy päivittäisen työn merkityksellisyydestä ja vaikuttamismahdollisuuksista. Pyrimme kehittämään projektien arkeen sellaisia työkaluja, joiden avulla henkilöstömme on mahdollista tehdä päätöksiä yhä enemmän itse ja ottaa omistajuutta omaan työhönsä”, painottaa Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen.  

Vincitin osaamisesta riittää muillekin

Innostavan yrityskulttuurin asiantuntijana Vincit jakaa mielellään omia kokemuksiaan ja hyviä käytäntöjään myös muille suomalaisille yrityksille. ”Olemme löytäneet toimivan reitin myönteiseen ja kannustavaan henkilöstöjohtamiseen. Toivomme, että kokemuksiamme voidaan hyödyntää laajemminkin suomalaisen kilpailukyvyn parantamisessa kansainvälisillä markkinoilla”, kertoo Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Ohjelmistoala on tyyppiesimerkki liiketoiminnasta, jossa alan parhaiden osaajien rekrytoiminen on olennainen osa menestyksen tavoittelemista. Näitä aloja on paljon muitakin. ”Suomen kilpailukyky nojaa tulevaisuudessa yhä enemmän tietotyöhön ja korkean tason osaamiseen. Yritysten kannattaakin luoda katsaus omaan strategiaansa ja arvioida, onko henkilöstöjohtaminen ja onnistunut rekrytointi siinä riittävän suuressa roolissa”, arvioi Kuitunen.

Vincit onnittelee työntekijöitään Suomen parhaan työpaikan luomisesta!

Lisätietoja:

Vincit Oy

Henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen
p. 050 441 2126
johanna.pystynen@vincit.fi

Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014 ja 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on Tampereella ja Helsingissä toimiva ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 130 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs