Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Xeroxin ohjelma auttaa partnereita hyödyntämään pk-yrityksille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden mahdollisuuksia

Xerox Oy

Xeroxin ohjelma auttaa partnereita hyödyntämään pk-yrityksille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden mahdollisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2015 klo 13:37
Julkaisija: Xerox Oy

 

Xeroxin uusi ohjelma tarjoaa partnereille työkalut, joilla ne voivat auttaa asiakkaitaan hyödyntämään Xerox-laitteiden koko potentiaalin. Tämä auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa, lisäämään tuottavuuttaan ja tehostamaan tietoturvaa.

Uuden Innovate to Grow -ohjelman tarkoituksena on opastaa partnereita nopeuttamaan Xeroxin sovelluskehitystyökalujen, tulostuksenhallintapalveluiden ja Xerox ConnectKey® -monitoimitulostinten myyntisykliä. Kokonaisuuteen kuuluu useita työkaluja: ohjeita myyntiargumenttien rakentamiseen, videoita, markkinoinnin työkaluja, kilpailuun liittyvää tietoa sekä Partner Solutions Playbook -kokoelma. Työkalujen avulla partnereiden on mahdollista nähdä kuinka Xeroxin hyvillä ominaisuuksilla rakennetaan järjestelmällisiä, automatisoituja ja räätälöityjä työnkulkuja, jotka vastaavat heidän asiakkaidensa päivittäisiin bisnestarpeisiin.

Pk-yritykset käyttävät tänä vuonna yli 40 miljardia dollaria teknologiaan ja asiakirjojen hallintaan liittyviin palveluihin Pohjois-Amerikassa ja läntisessä Euroopassa1. Yli 75 prosenttia palveluista ostetaan epäsuorien kanavien kautta2. Xeroxin partnereille tämä on merkittävä mahdollisuus. 

“Xeroxille ja partnereillemme menestys ei merkitse vain myytyjä tuotteita. Se tarkoittaa, että olemme strateginen kumppani ja löydämme keinoja liiketoimintaprosessien kehittämiseksi”, sanoo John Corley, Xeroxin kanavaliiketoiminnasta vastaava johtaja. “Tavoitteemme Xeroxilla on tarjota partnereille työkalut, joiden avulla ne voivat palvella asiakkaitaan paremmin ja löytää uusia ansaintamahdollisuuksia. Tämä aloite edistää innovaatioita ja tukee kasvua.”

Partner Solutions Playbook on interaktiivinen kirjasto, joka esittelee todellisia asiakastilanteita. Kussakin tilanteessa kuvaillaan jokin työnkulun ongelma. Mahdolliset ratkaisut esitetään kohta kohdalta. Partner Solutions Playbook esittelee ratkaisun ja teknologian sekä kertoo ajan, jonka käyttöönotto vaatii. Lisäksi se esittelee mahdollisen tuloennusteen. Innovate to Grow -ohjelma antaa partnereille mahdollisuuden tehdä enemmän. Se auttaa lisäämään asiakastyytyväisyyttä ja luomaan toistuvia liiketoiminnan tuottoja. Esimerkkejä, joita ohjelma on mahdollistanut partnereillemme:

  • Palvelupyyntöjen nopea käsittely: E-dox on Saksan Leipzigissa toimiva tulostuksenhallintapalvelujen tuottaja. E-dox loi Xeroxin monitoimitulostimille sovelluksen, jolla yritykset voivat digitalisoida ja skannata asiakkaiden tiedusteluja ja selvityspyyntöjä suoraan asiakassuhteiden hallintajärjestelmään. Sovelluksen myötä käsittely- ja vastausajat lyhenivät kolmesta viikosta yhteen päivään, mikä tehosti uusien asiakkaiden hankintaa ja vanhojen asiakkuuksien säilyttämistä.

  • Asiakaspalvelun kehittäminen: Xeroxin partneri, Yhdysvaltojen Marylandissa toimiva Southern Solutions paransi asiakaspalveluaan sovelluksella, jolla asiakkaat voivat tilata palveluita ja toimituksia Xeroxin monitoimitulostimiin yhdellä klikkauksella. Sovellus seuraa automaattisesti laitteen värin määrää ja tilaa ja ilmoittaa asiakkaalle, milloin on aika toimia. Sovelluksen ansiosta tulostinten käytettävyys parani ja asiakastyytyväisyys kasvoi. Southern Solutionsin kuukausittaiset toistuvat liiketulot ovat nousseet 15 prosenttia tämän ja muiden sovellusten ansiosta.

  • Tehokkuuden lisääminen: Texasin Carrolltonissa toimiva terveyspalveluiden markkinointiin keskittynyt tulostuksenhallintapalveluita tarjoava Precision Document Solutions kehitteli mukautetun työnkulun ohjelman tietokoneille ja Xeroxin monitoimitulostimille. Ohjelman avulla sairaalat voivat nopeuttaa sisäänottoprosessia, valvoa potilaiden edistymistä, seurata palveluiden odotusaikoja ja aloittaa maksuprosessin. Ohjelman myötä tärkeiden tietojen kulku lääkärin ja potilaan välillä on entistä tehokkaampaa ja turvallisempaa.

Saatavuus
Innovate to Grow -ohjelma on nyt partnereiden saatavilla Länsi-Euroopassa.

Lisätietoja:
Jukka Virtanen, kanavaliiketoimintajohtaja, Xerox Suomi, jukka.virtanen(at)xerox.com, puh. 040 581 9256

1 CSI, Dun & Bradstreet, Harte-Hanks, CPO Analysis

2 Jon Reardon, Group Director of Office Document Technologies, InfoTrends

Xerox auttaa rakentamaan toimivampaa maailmaa. Hyödynnämme osaamistamme kuvantamisesta, liiketoiminnan prosesseista, analytiikasta, automaatiosta ja käyttäjäkeskeisyydestä ja rakennamme työnkulkuja, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja mukautuvuutta. Meillä on liiketoimintaa 180 maassa. Yli 130 000 työntekijäämme luovat merkityksellisiä innovaatioita ja tarjoavat liiketoiminnan prosesseihin liittyviä palveluita, tulostuslaitteita, ohjelmistoja sekä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen. Lue lisää osoitteessa www.xerox.com.

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:

http://twitter.com/xerox
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Xerox®, Xerox and Design® and ConnectKey® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs