Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Xeroxin mobiilisovelluksilla tuntuvaa hyötyä liiketoimintaan

Xerox Oy

Xeroxin mobiilisovelluksilla tuntuvaa hyötyä liiketoimintaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2015 klo 16:08
Julkaisija: Xerox Oy

Liiketoimintasovellukset ottavat entistä suurempaa jalansijaa työpaikoilla ja latausmäärissä ne tulevat heti toisena pelien jälkeen. Xerox suuntaa nyt eteenpäin viidellä uudella liiketoimintasovelluksella, jotka auttavat työntekijöitä luomaan, jakamaan ja käsittelemään tietoa aiempaa tehokkaammin.

"Älypuhelimien ja tablettien laajentunut käyttö ja niiden integraatio toimistolaitteidemme ja sovellustemme kanssa avaavat uskomattomat mahdollisuudet tehostaa työskentelyä. Ne tarjoavat työntekijöille tehokkaampia ja tuottavampia palveluja riippumatta siitä, tapahtuuko työskentely toimistolla vai etänä", kertoi Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Group, Xerox. "Olemme jo saaneet tunnustusta johtavana toimisto-ohjelmistojen ja -ratkaisujen tarjoajana. Viimeisimmät sovelluksemme mahdollistavat uusia tapoja entistä tuottavampaan ja ketterämpään liiketoimintaan."

Yksinkertaista mobiilitulostusta Android-käyttäjille
Android-käyttäjät voivat ladata Xerox Print Service -liitännäisen, joka tarjoaa monipuolisen tulostuspalvelun sisältäen mm. paperi- ja värivalinnat, viimeistelytoiminnot kuten nidonta ja koonti sekä PIN-koodilla tapahtuvan tulostustöiden vapautuksen. Google Play:ssa ilmaiseksi ladattavissa oleva sovellus on yhteensopiva Xeroxin monitoimilaitteiden, ConnectKey®-monitoimilaitteiden ja toimistotulostimien kanssa.

Mopria Alliance tarjoaa erilaisissa toimittajien tulostusympäristöissä toimiville Android-käyttäjille yleiskäyttöisen liitännäisen, jonka avulla voidaan määritellä ominaisuudet kuten kaksipuolinen tulostus, paperikoot ja -valikoima. Alliancen perustajajäsenenä Xerox tukee aktiivisesti entistä vaivattomamman mobiilitulostuksen standardien kehittämistä.

Uusilla sovelluksilla lisätehoa tuotantoon
Uudet sovellukset lisäävät ConnectKey-tuettujen monitoimilaitteiden toimintoja parantamalla turvattua etätulostusta ja nopeampaa faksin välitystä:

  • Xerox Mobile Print Cloud 3.0: Käyttäjien on mahdollista lähettää ConnectKey-sovelluksen kautta tulostustöitä yksittäisiin sähköposteihin; PIN-koodi mahdollistaa suojatun tulostamisen laitteesta käsin. Lisäksi mobiilitulostuksen päivitetty portaali tukee tulostusta miltä tahansa laitteelta, valmistajasta riippumatta.

  • Sagemcom XMediusCLOUD Fax: Innovatiivinen sovellus ja pilviratkaisu tarjoaa tehokkaampia faksivälityksiä ja tehostettua työnkulkua monitoimilaitteelta tai organisaation sähköpostijärjestelmästä. Pilvipalveluna tarjottavan sovelluksen käytöstä asiakkaat maksavat aina kulloisenkin käytön ja tarpeen mukaan.

Xerox Mobile Link -sovelluksella käyttäjät voivat luona personoituja, yhdellä kosketuksella toimivia työnkulkuja mobiililaitteesta etähallinnoitavalle Xerox-monitoimilaitteelle ja välittää dokumentteja pilvipalveluun, faksiin, sähköpostiin tai muihin kohteisiin. Kun työnkulut on kerran luotu, ne tallentuvat ikoneina sovellukseen ja ovat näin helposti uudelleenkäytettävissä.

Saatavuus
Xerox Print Service -liitannäinen Androidille, Mopria-tulostuspalvelu ja Print Xerox Mobile Link -sovellus ovat saatavilla maailmanlaajuisesti. 

Sagemcom XMediusCLOUD Fax -sovellus on saatavissa Xerox-jälleenmyyjien kautta.

Xerox Mobile Print Cloud 3.0 tulee saataville toukokuun lopulla.

Lisätietoja:
Seppo Valjakka, tuotepäällikkö, Xerox Oy, seppo.valjakka@xerox.com, puh. 0400 473 210

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://twitter.com/xeroxcorp
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Xerox®, Xerox and Design® and ConnectKey® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

Xerox
Xerox on kansainvälinen liiketoimintapalvelujen, teknologian ja dokumenttihallinnan asiantuntijayritys, joka auttaa yrityksiä uudistamaan tapoja joilla liiketoimintaprosesseja ja tiedonkulkua hallinnoidaan. Xeroxin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa, Connecticutissa. Yrityksen yli 140 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 180 maassa. Xerox tarjoaa liiketoimintapalveluita, painatusratkaisuja, työkaluja ja ohjelmistoja tiedonkäsittelyyn, aina datasta dokumentteihin. Lisää osoitteessa www.xerox.com.

Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs