Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » WordDive ja Samu Haber auttavat saksalaisia abeja onnistumaan englannin yo-kokeessa

Worddive Oy

WordDive ja Samu Haber auttavat saksalaisia abeja onnistumaan englannin yo-kokeessa

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2015 klo 09:07
Julkaisija: Worddive Oy

Tamperelainen WordDive lanseeraa saksalaisille abeille tarkoitetun englannin kurssin, joka parantaa kielitaitoa merkittävästi ennen kevään yo-kirjoituksia. Saksassa huippusuosittu Samu Haber toimii lanseerauksessa sanansaattajana.

Jo yli 140 000 ihmistä ympäri maailmaa on opiskellut kieliä verkossa Suomessa kehitetyllä WordDive-metodilla, jossa oppimisnopeus ja opeteltavat asiat räätälöidään henkilökohtaisesti jokaiselle opiskelijalle.

– Oppiminen on nopeampaa ja tehokkaampaa WordDive-metodilla olipa kyseessä kielitaidon parantaminen vaikkapa yo-koetta varten tai kokonaan uuden kielen oppiminen, painottaa WordDiven perustaja ja toimitusjohtaja Timo-Pekka Leinonen.

Suomessa suosittu abikurssi lanseerataan Saksassa

WordDive on tarjonnut suomalaisille abeille yo-kirjoituksiin valmistavia englannin ja ruotsin kursseja vuodesta 2014. Usko omaan tuotteeseen on vahva: jos kurssin suorittanut abi ei saa esimerkiksi englannin yo-kokeesta E:tä tai L:ää, hän saa koko kurssimaksun takaisin.

Nyt WordDive suuntaa Saksaan ja aloittaa englannin abikurssin markkinoinnin paikallisille abeille joulukuun alussa. Suomessa saavutetut tulokset ovat rohkaisseet lähtemään uusille markkinoille.

– Suomessa lähes 10 % abeista suorittaa kurssin ennen yo-kirjoituksia. Kurssin tarkoituksena ei ole tietenkään korvata lukiossa annettavaa opetusta, vaan antaa mahdollisuus opiskella omatoimisesti lisää verkossa ja onnistua mahdollisimman hyvin kirjoituksissa. Olemme olleet todella tyytyväisiä kurssin saamaan vastaanottoon: syksyn 2015 englannin abikurssin käyneistä 98 % suosittelee kurssia seuraaville abeille, Leinonen kertoo.

Samu Haber kampanjan keulakuvaksi

Muun muassa arvostetulle Red Herring European Top 100 -listalle valittu ja Suomen Paras Mobiilipalvelu 2014 -kisan voittanut WordDive saa vetoapua Saksan markkinoilla Sunrise Avenue -yhtyettä luotsaavalta Samu Haberilta. Myös Voice of Germany -ohjelmassa tuomarina toiminut Haber on Saksassa erittäin tunnettu ja suosittu.

– Olen mielelläni auttamassa suomalaista yritystä kansainvälistymisessä ja mukana lanseeraamassa hienoa tuotetta, jonka perimmäisenä tarkoituksena on saada ihmiset ymmärtämään toisiaan paremmin. Olen omassa työssäni kokenut kerta toisensa jälkeen, kuinka tärkeää on hallita useampia kieliä. Oma saksan opiskeluni ei ole ollut erityisen helppoa ja olen otettu siitä, kuinka mielekästä ja tehokasta oppiminen on ollut WordDiven kursseilla, Haber sanoo.

Haber testasi ja suoritti itse myös englannin abikurssin, ja nyt kuka tahansa saksalainen abi voi haastaa hänet ja kokeilla, onnistuuko suorittamaan kurssin nopeammin kuin työkseen englantia käyttävä laulaja ja lauluntekijä.

– Toivon, että pystyn motivoimaan mahdollisimman monet abit haastamaan itsensä ja tavoittelemaan yhä parempia arvosanoja englannin yo-kokeessa, Haber päättää.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Timo-Pekka Leinonen, +358 40 506 6048
timo-pekka.leinonen@worddive.com

Samu Haberin haastevideo: https://www.youtube.com/watch?v=xVVjkSGpksw 

Lisätietoja abikurssista saksaksi: http://www.worddive.com/de/sprachkurse/englisch-abikurs

Liitetiedostot

WordDive on suomalainen start up -yritys, jonka tavoitteena on yhdistää suomalaisen koulutuksen ja peliteollisuuden parhaat puolet koukuttavaksi kielenoppimisohjelmaksi. Palkittu WordDive-metodi hyödyntää useaa aistia, sopeutuu jokaisen käyttäjän henkilökohtaiseen oppimistahtiin ja tähtää pysyvään oppimiseen. WordDivella on yli 140 000 käyttäjää 150 maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs