Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Widespacen Suomen myyntitiimin vetäjäksi Vesa Moisio

Widespace

Widespacen Suomen myyntitiimin vetäjäksi Vesa Moisio

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: Widespace

Helsinki, 15. syyskuuta 2016 – Vesa Moisio on syyskuussa aloittanut Euroopan johtavan mobiilibrändimainontayrityksen Widespacen Suomen myyntitiimin vetäjänä ja Suomen myynnin kehittäjänä. Widespace on hiljattain tuonut uutta teknologiaa asiakkailleen brändimainonnan ohjelmalliseen ostamiseen ja tulosten reaaliaikaiseen mittaamiseen.

Moisio astui Widespacen palvelukseen elokuussa 2013. Team Leader, Finland -tehtävässä Moisio vastaa Widespacen Suomen myyntitiimin johtamisesta ja Suomen myynnin kehittämisestä. Lisäksi hän vastaa edelleen muutamista Widespacen avainasiakkuuksista. Moisiolla on vahvaa kokemusta mobiilibrändimainonnasta, mobiilipalveluiden kehittämisestä ja tulospohjaisesta markkinoinnista. Kokemus erilaisten asiakkaiden ja eri toimialojen parissa tukee parhaiden ratkaisujen löytämisessä asiakkaille.

”Tehtävään on ilo siirtyä. Suomen tiimimme syvä asiantuntijuus etenkin brändimainonnasta ja edelleen mainonnan kanavana vahvasti kasvavasta mobiilista on kysyttyä ja arvostettua. Widespacen teknologia ja brändialgoritmimme takaa asiakkaalle, että mainonta näytetään automaattisesti mahdollisimman kohdennetusti, mikä näkyy suorana kasvuna brändimittareissa, kuten ostoaikeessa. Tavoitteeni on auttaa ja sparrata tiimiämme saavuttamaan yhteiset tavoitteet sekä edelleen vankentaa asemaamme mobiilibrändimainonnan ykköspelurina”, Vesa Moisio kertoo.

Widespace panostaa jatkuvaan kehitykseen

Ostoprosessien digitalisoituessa teknologian merkitys korostuu entisestään. Widespace kehittää aktiivisesti omia teknologioitaan voidakseen tarjota asiakkaille entistä reaaliaikaisempaa ja syvällisempää brändimainonnan mittausta.

”Digimainontaa ostavan asiakkaan tulisi aina voida olla varma, että mainokset todella näytetään todellisille ihmisille ja oikealla toistotasolla. Teknologiamme varmistaa, että mainonta päätyy kuluttajien silmien eteen. Mainosten jakelun automaattisella optimoinnilla pystymme myös parantamaan mainosten vetoavuutta kuluttajille. Näin on mahdollista tuoda yksittäisiin kampanjoihin jopa 20 prosenttia lisää vuorovaikutuksia. Lisäksi olemme mitanneet yli 17-kertaista kasvua ostoaikeissa, kun teknologiamme on asiakkaan käytössä, verrattuna ilman brändialgoritmiamme ajettuihin kampanjoihin”, toteaa Moisio.

Lisätietoja:

Vesa Moisio, Team Leader, Widespace Finland
+358 40 451 6524
vesa.moisio@widespace.com

Liitetiedostot

Tietoa Widespacesta
Widespace on Ruotsissa perustettu yksityisomisteinen teknologiayritys, joka auttaa brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä tehokkaasti suosituimmissa mobiilisivustoissa ja -sovelluksissa. Dataa hyödyntävän ennakoivan teknologian avulla Widespace varmistaa, että oikea mainos tavoittaa oikeat yleisöt haluttuun aikaan. Tämä parantaa brändin huomioarvoa ja tarjoaa julkaisualan yhtiöille laadukkaita mainossisältöjä. Yhtiön mobiilimainokset tavoittavat Suomessa viikossa 3 miljoonaa, Euroopassa kuukaudessa 200 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti jo yli 300 miljoonaa älypuhelinkäyttäjää. Widespacella on kahdeksan toimipistettä Euroopassa ja kehityskeskus Dhakassa, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. http://www.widespace.com/fi/ 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs