Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Vincitin suomalaista koodia esillä Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa

Vincit

Vincitin suomalaista koodia esillä Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2015 klo 11:00
Julkaisija: Vincit

Maailman merkittävin mobiilialan tapahtuma Mobile World Congress järjestetään Barcelonassa 2.–5.3.2015. Team Finlandin yhteisosastolle on valittu 35 alan startup- ja kasvuyritystä. Yksi näistä on paikannuspalveluja ja älyvaatesovelluksia kehittävä suomalaisyhtiö Yepzon, jonka paikannuslaitteen älykkyys perustuu Vincitin ohjelmisto-osaamiseen.

Nopeasti kasvaneen Yepzonin ensimmäinen tuote Yepzon One -paikannuslaite lanseerattiin joulukuussa 2014. Sen valtteja ovat erityisesti helppo käyttöönotto, toimintavarmuus ja ylivoimainen akunkesto. Suomessa valmistettu GPS-paikannin on suunniteltu erityisesti lapsiperheitä varten, mutta sillä on voimakas kysyntä myös esimerkiksi ikääntyneiden keskuudessa ja monissa harrastussegmenteissä.

- Olemme kehittäneet Yepzonin mobiilisovelluksen ja pilvipalvelun, ja näiden suunnittelussa on panostettu erityisesti paikannuslaitteen ylivertaiseen helppokäyttöisyyteen. On ollut hienoa olla mukana kehittämässä tuotetta, joka tuo käyttäjiensä arkeen merkittävää lisäturvaa, kertoo Vincitin teknologiajohtaja Pasi Kovanen.

Yepzon on esittelyssä Mobile World Congress -messuilla Team Finlandin yhteisosastolla, jonka päänäytteilleasettaja on Finpron Invest in Finland. Järjestelyissä on mukana myös suomalaisia kumppaniorganisaatioita. Tänä vuonna näytteilleasettajia on noin 1900. Viime vuonna tapahtumassa oli yli 85 000 osallistujaa yli 200 maasta.

- Olemme iloisia siitä, että Yepzon ja sitä myötä softamme on onnistunut ensimmäisen messupäivän aikana saamaan hyvän vastaanoton ja paljon kiinnostusta osakseen, Kovanen toteaa.

Suomen johtava innovaatiorahoittaja Tekes on juuri valinnut Yepzonin "Nuori Innovatiivinen Yritys" -ohjelmaan yhtiön nopean kasvun ja suuren kansainvälisen kasvupotentiaalin ansiosta.

- Tuotekehitys yhdessä Vincitin kanssa jatkuu, ja aiomme tuoda myös jatkossa markkinoille nopealla tahdilla uusia tuotteita ja sovelluksia, Yepzonin perustaja Otto Linna toteaa.

Yepzon on esillä Mobile World Congress -messuilla Team Finlandin yhteisosastolla (Halli 5, Team Finlandin messuosasto 5c31) 2.–5.3.2015.

 

Lisätietoja:

Vincit Oy
Teknologiajohtaja Pasi Kovanen
p. 050 374 9132
pasi.kovanen@vincit.fi 

Yepzon Oy
Toimitusjohtaja Otto Linna
p. 043 217 027
otto.linna@yepzon.com

---

Vincit on Suomen paras työpaikka 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on Tampereella ja Helsingissä toimiva ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 130 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

Yepzon Oy kehittää helppokäyttöisiä mobiilipohjaisia paikannuspalveluita. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan  neljä työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Yhdysvaltojen Nevadaan rekisteröity Yepzon Inc. on yhteisyritys Global Expansion Solutionsin kanssa. www.yepzon.com 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs