Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Vincit valtaa Helsingin

Vincit

Vincit valtaa Helsingin

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Suomen paras työpaikka Vincit Oy laajentaa Helsinkiin ja ottaa haltuunsa kertarysäyksellä toimipisteet niin Vallilassa kuin Kampissakin. Samalla rekrytoidaan lukuisia uusia ohjelmistoalan ammattilaisia – sukupuoleen katsomatta.

Vincitin uudessa Kampin toimipisteessä kehitetään erityisesti julkisen sektorin sekä finanssi-, kaupan ja media-alan hankkeita. Kamppiin perustettua Vincitin tytäryhtiö Vincit Helsinki Oy:tä lähtee luotsaamaan toimitusjohtaja Teemu Uotila, joka siirtyi Vincit Helsinkiin Rightwaresta. ”On hienoa hypätä vincitläisten kelkkaan ja pyöräyttää käyntiin uusi organisaatio pääkaupunkiseudulla. Julkisella puolella on paljon potentiaalia, mutta Vincit ei ole aiemmin pystynyt osallistumaan kaikkiin kilpailutuksiin, sillä ne vaativat usein yrityksen läsnäoloa kilpailutuspaikkakunnalla. Nyt tilanne muuttuu – Vincit Helsinki on valmiina potkaisemaan vauhtia myös julkisen puolen tietojärjestelmäkehitykseen”, Uotila lupaa.

Vincitin toinen Helsingin toimipiste löytyy Vallilasta GE:n toimitiloista, joissa Vincit Extreme Devices Oy (tuttavallisemmin Vincit XD) kehittää erityisesti lääketieteellisiä järjestelmiä yhteistyössä GE Healthcaren kanssa. ”GE Healthcare on ollut alusta alkaen tärkeä partnerimme, jonka kanssa haluamme jatkossa tehdä entistäkin tiiviimpää yhteistyötä. Vallilasta käsin toki palvelemme myös muita yksityisen puolen asiakkaitamme – samoin kuin Tampereen Hervannasta, jossa säilyy jatkossakin yrityksemme pääkonttori”, Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kertoo.

Niin Helsingin toimipisteisiin kuin Tampereen pääkonttorillekin haetaan aktiivisesti uusia työntekijöitä. Hakusessa ovat ennen kaikkea mobiiliosaajat, web-kehittäjät ja sulautettujen järjestelmien kehittäjät. Myös muiden ohjelmistoalan ammattilaisten kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Vincitiin, sillä yritykseen palkataan seuraavan vuoden aikana 50 alan huippuosaajaa.

 

Lisätietoja:

Vincit Oy ja Vincit XD Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi                                               

Vincit Helsinki Oy
Toimitusjohtaja Teemu Uotila
p. 040 482 1965
teemu.uotila@vincit.fi

Liitetiedostot

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014. Vuonna 2007 perustettu Vincit on Tampereella ja Helsingissä toimiva ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 106 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs