Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Vincit etsii uusia työntekijöitä – marraskuussa jalkaudutaan yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin

Vincit

Vincit etsii uusia työntekijöitä – marraskuussa jalkaudutaan yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2012 klo 11:50
Julkaisija: Vincit

Hurjaa vauhtia kasvava tamperelainen ohjelmistotalo Vincit Oy lähtee toista kertaa kiertämään ympäri Suomea rekrytoidakseen uusia työntekijöitä. Neljään eri yliopistoon ja yhteen ammattikorkeakouluun kohdistuvan ”Vincity on the Road” -kiertueen päätavoitteina on tehdä yritystä tunnetuksi Pirkanmaan ulkopuolella ja löytää potentiaalisia rekrytoitavia.

Vincit Oy järjestää marraskuussa Helsingissä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Turussa rekrytointipäivät ohjelmistokehityksestä kiinnostuneille opiskelijoille. Tilaisuuksissa vincitläiset antavat vinkkejä menestyksekkääseen työnhakuun sekä opastavat ketterien kehitysmenetelmien käyttämiseen oikeissa ohjelmistoprojekteissa. Lisäksi Vincitin asiantuntijat jakavat osaamistaan vierailuluennoilla.
– Kilpailu työmarkkinoilla on tänä päivänä erittäin tiukkaa, mutta ahkerille ja työhönsä sitoutuneille tekijöille on aina kysyntää. Haluamme omalta osaltamme parantaa opiskelijoiden valmiuksia työnhaussa ja antaa heille vinkkejä tulevan uran kannalta tärkeistä asioista, Vincit Oy:n innokas johtaja Pasi Kovanen kertoo.

Samalla Vincit toivoo löytävänsä myös omia tarpeitaan vastaavia osaajia.
– Helsingistä, Jyväskylästä, Lappeenrannasta ja Turusta haemme ennen kaikkea älykkäitä ja luovia työntekijöitä, jotka ovat aidosti innostuneita ja ammatillisesti kunnianhimoisia. Palkkaamme kaikki, jotka tekevät Vincitistä paremman yrityksen ja kasvattavat osaamistamme, Kovanen kiteyttää.

Vincit suhtautuu uusien työntekijöiden rekrytoimiseen vakavasti, mutta innovatiivisesti. Yritys on muun muassa vastikään aloittanut yt-neuvottelut, joiden tarkoituksena on lisätä työntekijöiden määrää kymmenellä seuraavan puolen vuoden aikana.

Uusille työntekijöille Kovanen lupaa yhteisöllisen työpaikan, jossa kiinnitetään erityistä huomiota henkilöstön hyvinvointiin. Työntekijöiden viihtyvyydestä kertoo muun muassa se, että yritys sijoittui tänä vuonna Suomen kuudenneksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work Institute Finlandin vuotuisessa tutkimuksessa. Lisäksi Vincitin tiimejä osallistava strategiatyöskentely palkittiin syyskuussa Vuoden Työhyvinvointiteko 2012 -palkinnolla.

 

Kiertueaikataulu:
14.11.2012 Lappeenrannan teknillinen yliopisto
20.11.2012 Jyväskylän yliopisto
21.11.2012 Tampereen teknillinen yliopisto (IT-Hekuma)
26.11.2012 Turun yliopisto
27.11.2012 Helsinki HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu 

Tutustu kiertueen tarkempaan ohjelmaan ja aikatauluun osoitteessa www.vincity.fi.

Lisätietoja:
Innokas johtaja Pasi Kovanen
pasi.kovanen@vincit.fi
p. 050 374 9132
www.vincit.fi

 

Liitetiedostot

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervantaan perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 65 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs