Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Viestinnän ja markkinoinnin digipalvelut yhdistävä Koodiviidakko viidettä kertaa Markkinointiviestinnän viikolla

Koodiviidakko Oy

Viestinnän ja markkinoinnin digipalvelut yhdistävä Koodiviidakko viidettä kertaa Markkinointiviestinnän viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2015 klo 07:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Digiviestinnän ja -markkinoinnin palvelut ainutlaatuisella tavalla yhdistävä Koodiviidakko Oy osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Vuosittainen tapahtuma kerää alan ammattilaiset ja palveluntarjoajat keskustelemaan uusimmista trendeistä ja teknologian tuomista mahdollisuuksista.

Markkinointiviestinnän viikolla näkyvästi esillä oleva pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy vastaa tuotekehityksellään modernia markkinointiviestintää tekevien yritysten haasteeseen.

”Markkinointi ja viestintä ovat tulleet digitalisoitumisen myötä yhä lähemmäs toisiaan. Nykyaikaisissa organisaatioissa ei voida enää puhua erillisistä markkinointi- ja viestintäosastoista, jotka eivät toimisi yhteistyössä keskenään”, taustoittaa Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas.

”Kehityksen myötä yrityksissä tarvitaan saumattomasti yhteen toimivia digityökaluja, jotka vastaavat ominaisuuksiltaan niin markkinoinnin kuin viestinnänkin tarpeisiin. Tässä suhteessa Koodiviidakon pilvipalveluperhe on ainutlaatuinen sekä kotimaisessa että kansainvälisessä vertailussa”, Tursas jatkaa.

Käytännössä Koodiviidakko tarjoaa asiakkailleen työkalut, joiden avulla yritykset voivat toteuttaa digimarkkinoinnin ja -viestinnän kokonaisuuden käyttäjäystävällisten ohjelmistojen avulla. Marketing ja PR Cloud -tuoteperheet tarjoavat työkalut sisällönhallintaan, verkkokauppaan, lehdistötiedottamiseen, verkkomedian ja somen seurantaan sekä markkinoinnin automaatioon. Eri toimintoihin tarvittavat palvelut on keskitetty Koodiviidakon toimesta yhteen alustaan, jolloin ne löytyvät yhdestä paikasta ja ovat niin viestinnän kuin markkinoinnin tekijöidenkin saavutettavissa. Keskitetyn käyttäjähallinnan avulla työkalujen käyttäjät voivat myös hypätä ohjelmistosta toiseen ketterästi samalla käyttäjätunnuksella.

"Yhteistyö markkinoinnin ja viestinnän välillä ei tapahdu itsestään – sitä on tuettava konkreettisilla toimilla. Jos eri toimintoihin tarvittavat työkalut ovat hajallaan eri palveluissa, eri salasanojen takana ja eri palveluntarjoajilta hankittu, tiedonkulku katkeaa eikä integraatio toteudu käytännön tasolla”, Samuli Tursas kiteyttää.

Edellisten vuosien tapaan Koodiviidakko pitää Markkinointiviestinnän viikolla digiviestintä- ja markkinointiaiheisia esityksiä, joihin tapahtuman kävijöillä on vapaa pääsy. Käytännönläheiset esitykset ovat olleet joka vuosi suosittuja kävijöiden keskuudessa.

Markkinointiviestinnän viikon ilmoittautuminen.
Koodiviidakon Markkinointiviestinnän viikon kabinettiohjelma on julkaistu yrityksen verkkosivuilla.

Lisätietoa Marketing ja PR Cloud -tuoteperheistä:

http://www.viidakko.fi
http://www.prcloud.fi

Lisätietoja:

Samuli Tursas
Toimitusjohtaja
Koodiviidakko Oy
+358 40 513 5890
samuli.tursas@viidakko.fi

Koodiviidakko Oy on Suomen suurin digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakolla on yli 2000 asiakasta, joihin kuuluvat muun muassa Bosch, Landrover, Lapland Hotels, Mazda, Radisson Blu, Stockmann ja Valio. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Yhtiö on voimakkaassa kasvussa kotimaassa ja kansainvälisesti. Liana Technologies -brändillä toimivat yhtiön toimistot ovat Dubaissa, Pariisissa, Berliinissä ja Hong Kongissa. Pääkonttori ja tuotekehitys ovat Oulussa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs