Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Vantaa valitsi Consultorin

Consultor Finland Oy

Vantaa valitsi Consultorin

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 08:15
Julkaisija: Consultor Finland Oy

Consultor on toimittanut marraskuusta 2015 alkaen verkkopalvelumäärittelyn asiantuntijapalveluja Vantaan kaupungin tietohallinnon tarpeisiin. ICT-projektisuunnittelija Piia Osmala on tyytyväinen yhteistyöhön Consultorin kanssa. ”Tavoitteenamme on saada Vantaan kouluille ja nuorisopalveluille yhdenmukaiset, reaaliaikaiset ja helppokäyttöiset, helposti ylläpidettävät ja responsiiviset verkkosivut. Consultorin tarjoama asiantuntemus on auttanut meitä vaatimusmäärittelyssä ja hankintavaiheessa”, kertoo Osmala.

Consultor valittiin myös testausasiantuntijapalvelujen toimittajaksi Vantaan ja Espoon yhdessä tekemän kilpailutuksen tuloksena. ”Olemme iloisia hyvin alkaneesta yhteistyöstä KL-Kuntahankintojen asiakkaiden, kuten Vantaan kaupungin, kanssa”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson. ”Koemme, että laaja kokemuksemme valtionhallinnon hankkeista tuo paljon annettavaa myös kuntasektorin toimijoille.”

KL-Kuntahankintojen asiakkaita ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, hankintarenkaat, kunnalliset liikelaitokset sekä kuntien omistamat konserniyhtiöt. Asiakkaat voivat sitoutua puitejärjestelyyn haluamiensa projektien tai hankintojen osalta, esimerkiksi vain yhden palvelualueen käyttöön tai yhteen hankkeeseen kerrallaan. Katso lisätietoa osoitteesta http://www.kuntahankinnat.fi/.

Consultor valittiin toimittajaksi KL-Kuntahankintojen ICT-asiantuntijapalvelujen puitejärjestelyyn vuosille 2015-2019 (ks. tiedote). Hankinta sisältää kuusi palvelualuetta, joista Consultor on mukana seuraavissa:

B. Suunnittelu- ja määrittelypalvelut
C. Ohjelmointi-, integrointi- ja testauspalvelut
D. Microsoft-teknologialla toteutettaviin ratkaisuihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Lue lisää Consultorin tarjonnasta kuntasektorille.

 

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen edelläkävijä verkostomaisen IT-projektinhallinnan ja teknisen konsultoinnin toimialueilla. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli noin 9,7 M€ ja tuloksemme voitollinen. Asiakkainamme on julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioita, joiden hankkeisiin osallistumme eri rooleissa. Consultorin tehtävä on varmistaa asiakkaille tärkeiden IT-projektien onnistuminen ja siten rakentaa reippaampaa, tehokkaampaa ja toimivampaa Suomea – asiakkaiden menestyksen siivittämänä. 

www.consultor.fi

Lisätietoja:
 
Markus Andersson, toimitusjohtaja, Consultor Finland Oy
markus.andersson@consultor.fi
 
Piia Osmala, ICT-projektisuunnittelija, Vantaan kaupunki
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
 
Kaisa Nissi, markkinointipäällikkö, Consultor Finland Oy
kaisa.nissi@consultor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs