Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Uusi Tekes-rahoitteinen hanke tuottaa tietoa big datan hyödyntämisestä liiketoiminnassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uusi Tekes-rahoitteinen hanke tuottaa tietoa big datan hyödyntämisestä liiketoiminnassa

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 15:49
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

 

Haaga-Helian koordinoima Big Data – Big Business on saanut Tekesiltä rahoituksen. Hankkeen tavoitteena on tuottaa tietoa siitä, miten big dataa voi hyödyntää uuden liiketoiminnan luomisessa. Hankkeen tulosten avulla yritykset voivat tunnistaa paremmin uudet big dataan pohjautuvat liiketoimintamahdollisuudet, kun ne kehittävät palveluitaan ja laajentavat niitä globaaleille markkinoille.

Hankkeessa yhdistyvät datakeskeinen ja liiketoiminnallinen näkökulma. Sen monitieteiseen tutkijatiimiin kuuluu big datan, markkinoinnin ja innovaatioiden tutkijoita sekä eri alojen yritysten edustajia.

Haaga-Helian lisäksi hankkeessa ovat mukana Itä-Suomen yliopisto, VTT, Abloy, Terveystalo, Vexve, Roger Studio ja HeadAI. Hankkeessa tehdään myös tutkimusyhteistyötä belgialaisen Vlerick Business Schoolin ja saksalaisen Reutlingenin yliopiston kanssa.

Hankkeen projektipäällikkönä toimii yliopettaja, KT Ari Alamäki Haaga-Helian Digitalous-yksiköstä.

Lisätiedot:
yliopettaja Ari Alamäki, ari.alamaki@haaga-helia.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs