Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Uusi QPR 8 mahdollistaa nopean, helpon ja tehokkaan prosessien haltuunoton

Uusi QPR 8 mahdollistaa nopean, helpon ja tehokkaan prosessien haltuunoton

Julkaistu: 26.11.2008 klo 12:57
Julkaisija:

QPR julkaisee uuden, 8.0-sukupolven kokonaisvaltaisesta johtamisjärjestelmästään. QPR 8.0 tukee aiempaa tehokkaammin prosessien kehittämistä ja laadun hallintaa sekä integroituu vaivattomasti Microsoft Office- ja Sharepoint -ohjelmistoihin.

QPR julkaisee uuden, 8.0-sukupolven kokonaisvaltaisesta johtamisjärjestelmästään. QPR 8.0 tukee aiempaa tehokkaammin prosessien kehittämistä ja laadun hallintaa sekä integroituu vaivattomasti Microsoft Office- ja Sharepoint -ohjelmistoihin.QPR 8 tarjoaa asiakkaalle myös toimipaikkakohtaiset lisensointimahdollisuudet.

"QPR 8 on nopein, helpoin ja tehokkain keino organisaatioille kaikkialla maailmassa ottaa haltuunsa ihmiskeskeiset prosessinsa. Heti käyttövalmiina sovelluksena sillä voi välittömästi ryhtyä johtamaan prosesseja, suorituskykyä ja laatua. QPR 8 sopeutuu nopeasti liiketoiminnan muutoksiin ja vahvistaa asiakkaan kykyä sopeutua niihin. Asiakkaamme ovat kertoneet arvostavansa QPR:n tuotteiden helppokäyttöisyyttä. Olemmekin erittäin tyytyväisiä, kun voimme nyt tarjota heille hyvällä visuaalisella ja helpolla käyttöliittymällä varustetun QPR 8:n", QPR Software Oyj:n toimitusjohtaja Jari Jaakkola sanoo.

"Liiketoimintaodotuksemme QPR 8:n osalta ovat vahvat. Maailmantalouden >hidastuessa syksyn aikana olemme havainneet kiinnostuksen lisääntyneen liiketoiminnan hallintaa vahvistavia ratkaisuja kohtaan. Uskomme vahvasti, että QPR8 tarjoaa parhaan prosessilähtöisen alustan prosessien, suorituskyvyn ja laadun johtamiseen", Jaakkola jatkaa.

QPR 8 tuotteeseen sisältyviin QPR ScoreCard- ja QPR ProcessGuide-ohjelmistoihin on lisätty yli 2 800 uutta ominaisuutta edellisen QPR 7 -ohjelmistosukupolven julkistamisen vuonna 2003 jälkeen. Kokonaan uusina ohjelmistoina tuoteperheeseen on lisätty QPR FactView- ja QPR WorkFlow -omamerkkivalmistusohjelmistot (OEM).

"QPR 8:n kokonaisvaltainen johtamisjärjestelmä kattaa kaikki prosesseihin, suorituskykyyn ja laatuun liittyvät liiketoimintatarpeet. Keskeisimpinä uusina teknologioina haluan nostaa esiin verkkopohjaista integrointia tukevan QPR Web Services Foundationin ja integroinnin Microsoft Office- ja SharePoint-ohjelmistoihin. Niiden avulla QPR 8:n sisällöt saadaan helposti vietyä Office-dokumentteihin ja SharePoint-portaaleihin", kertoo QPR:n tuotteista ja tuotetuesta vastaava johtaja Tony Virtanen.

QPR 8:ssa prosessien mallinnusominaisuudet mahdollistavat aikaisempaa paremman prosessi-, riski- ja laatutiedon haltuunoton, säilyttämisen ja analysoinnin. Suorituskyvyn kuvallinen esittäminen on helppoa ja QPR 8 sisältää runsaan valikoiman valmiita esitysmalleja.

QPR kehittää jatkuvasti tuotteitaan strategisten partneriensa ja asiakkaidensa kanssa. Samalla yhtiö saa innovatiivisia ideoita, joiden avulla kehittää ohjelmistoja aiempaa nopeammiksi, helppokäyttöisemmiksi ja tehokkaammiksi. Englantilaisen Bloor Researchin (www.bloor-research.com) analyytikko Simon Holloway luonnehti QPR:n kokonaisvaltaista johtamisjärjestelmää yhtiön äskettäin järjestämässä webinaarissa seuraavasti:

"QPR:n kokonaisvaltainen johtamisjärjestelmä on vaikuttava kokonaisuus. Se tarjoaa joustavan, helppokäyttöisen ja innovatiivisen lähestymistavan, mutta samalla myös välttämättömät välineet järjestelmän turvalliseen tietotekniseen hallintaan."

Uudet asiakkaat voivat ottaa QPR 8:n helposti käyttöön "ohjelmisto palveluna" -tyyppisenä ratkaisuna ja laajentaa sitä vaiheittain aina konsernitason toimipaikkalisenssiksi. QPR 8:n voi hankkia Suomessa QPR Software Oyj:ltä ja muualla maailmassa QPR:n paikallisilta yhteistyökumppaneilta. Nykyiset asiakkaat voivat päivittää ohjelmistoversionsa QPR 8:aan vaivattomasti voimassaolevien ylläpitosopimusten mukaisesti.

QPR Software Oyj
QPR Software Oyj (NASDAQ OMX: QPR1V) on kansainvälinen, arvostettu prosessien kehittämisen ja laadun hallinnan ohjelmistoratkaisujen ja -palvelujen toimittaja. QPR:n missio on auttaa ihmisiä ja työyhteisöjäkehittämään toimintaprosessejaan ja saavuttamaan päämääränsä. QPR-ohjelmistoja käyttää yli 1 500 organisaatiota ympäri maailman ja ne on käännetty yli 20 kielelle. Vuonna 1991 perustetun QPR:n pääkonttori on Helsingissä. QPR palvelee asiakkaitaan Suomessa kokonaisvaltaisena ratkaisutoimittajana ja maailmanlaajuisesti ohjelmistotoimittajana yli 50 maassa paikallisten yhteistyökumppaneidensa kanssa.www.qpr.fi

QPR - Quality. Processes.Results.

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Jari Jaakkola, toimitusjohtaja
Puhelin: 040 502 6397
jari.jaakkola(at)qpr.com

Tony Virtanen,
johtaja, tuotteet ja tuotetuki
Puhelin: 040 772 4022
tony.virtanen(at)qpr.com

 

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs