Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Tufin hyödyntää ensimmäisenä Stonesoftin uutta Security Management Center -ohjelmointirajapintaa

Stonesoft

Tufin hyödyntää ensimmäisenä Stonesoftin uutta Security Management Center -ohjelmointirajapintaa

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2013 klo 09:00
Julkaisija: Stonesoft

McAfee-konserniin kuuluva kyberturvallisuuden asiantuntija Stonesoft ja tietoturvaverkkojen hallintaan käytettäviä työkaluja tarjoava Tufin Technologies helpottavat yritysten ja organisaatioiden tietoturvan hallintaa. Stonesoft ja Tufin integroivat Stonesoftin kontekstitietoisen valvonnan ja Tufinin monitoimittajaverkkoihin sopivat tietoturvan hallintatyökalut yhdeksi ratkaisuksi. Tufin on ensimmäinen palveluntoimittaja, joka alkaa hyödyntää Stonesoftin uutta Security Management Center -ohjelmointirajapintaa (API).

Verkonhallinnan rooli on äärimmäisen tärkeä organisaatioiden ketterän ja turvallisen toiminnan mahdollistajana. Kun verkot kehittyvät yhä laajemmiksi ja monimutkaisemmiksi, tulee niiden hallinnasta yhä haasteellisempaa. Eri toimittajien hallintakomponenttien ja -työkalujen saumaton yhteensovittaminen auttaa toteuttamaan kokonaisvaltaista, turvallista ja tehokasta verkonhallintaa.

"Yhteistyömme ansiosta asiakkaamme voivat varmistaa liiketoiminnan tarpeiden mukaiset suojauskäytännöt vaarantamatta yhteensopivuutta, tehokkuutta ja ketteryyttä", kertoo Tufinin teknologiajohtaja Reuven Harrison.

Kokonaisvaltaisuutta tietoturvapolitiikkojen hallintaan

Stonesoftin uraauurtavaan Next Generation Firewall -palomuuriratkaisuun kuuluva Security Management Center (SMC) -hallintatyökalu versio 5.6 tarjoaa ohjelmointirajapinnan (API), joka mahdollistaa SMC-työkalun integroimisen kolmansien osapuolten järjestelmiin. REST-arkkitehtuuriin perustuvan SMC-ohjelmointirajapinnan avulla verkonvalvojat voivat myös automatisoida erilaisia tehtäviä, kuten elementtien ja sääntöjen lisäämisen, muokkaamisen ja poistamisen.
Tufin Orchestration Suite on keskitetty hallintajärjestelmä, jota voi käyttää monien eri teknologioiden ja toimittajien järjestelmien kanssa. Tufin Orchestration Suiten version R13-3 myötä myös Stonesoftin SMC liittyy osaksi sen laajaa tuettujen verkkolaitteiden valikoimaa.

SMC:n tarjoaman ohjelmointirajapinnan kautta toteutetun integraation ensimmäisessä vaiheessa käyttäjät voivat hallita verkkotopologiaa, katsella ja analysoida tietoturvapolitiikkoja ja seurata niiden sääntömuutoksia Tufin Orchestration Suiten kautta. Integraatio tarjoaa myös työkaluja, jotka auttavat yhteisiä asiakkaita toteuttamaan tarvittavien standardien (esimerkiksi PCI-DSS ja SOX) vaatimukset.

"Stonesoftin ja Tufinin integraation ansiosta yhteiset asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaat mahdolliset tilannetietoisen valvonnan ja verkkoautomaation ratkaisut monen toimittajan ratkaisuista muodostuvissa ympäristöissä”, kertoo Tero Jantunen, McAfee-konserniin kuuluvan Stonesoftin SMC-tuotearkkitehti.

Saatavuus

Hallintaintegraatio sisältyy Stonesoftin NGFW-versioon 5.6 ja Tufinin versioon R13-3. Sekä Stonesoft 5.6 että Tufin R13-3 ovat jo saatavilla.


Linkit
• SMC-ohjelmointirajapinnan käyttöopas
https://my.stonesoft.com/support/document.do?product=StoneGate&docid=8739

• Tufin Security Policy Orchestration/R13-3 -lehdistötiedote  
http://www.tufin.com/about-us/news-and-media/press-releases/2013/october-22,-2013/


Stonesoft, osa McAfee-konsernia

Stonesoft turvaa arvokasta tietoa ja digitaalista omaisuutta integroitujen ja keskitetysti hallittujen seuraavan sukupolven palomuuri- /VPN, tunkeutumisen havainnointi- ja esto- sekä evaasiontorjuntateknologioiden avulla. Stonesoftin tuotevalikoima tarjoaa organisaatioille korkeatasoista kyberturvallisuutta,  turvaa (IT-)investoinneille, toiminnallista resilienssiä, tilannetietoisuutta, keskitettyä ohjausta ja valvontaa sekä resurssien optimointia. Stonesoftin tuotteiden ohjelmistoydin  on kilpailijoiden laitteistopohjaisia ratkaisuja -mukautuvampi, ketterämpi ja kustannustehokkaampi. Stonesoft on saanut laajaa tunnustusta kehittyneiden evaasiotekniikoiden (advanced evasion techniques, AET) tutkimuksestaan. Johtavat riippumattomat testilaboratoriot ja analyytikot ovat antaneet Stonesoftin tuotteille korkeat luokitukset seuraavan sukupolven palomuuriominaisuuksissa, kehittyneiden evaasiotekniikoiden torjumisessa ja hallinnassa. Stonesoft on perustettu vuonna 1990, ja se liittyi vuonna 2013 osaksi maailmanlaajuista McAfee-konsernia. www.stonesoft.com

www.stonesoft.com

ngfw.stonesoft.com

 

Tufin Technologies

Tufin® on johtava tietoturvallisten ja yhteensopivien suojauskäytäntöjen yhteensovitus-, automaatio- ja verkkoinfrastruktuurin kehityspalvelujen tarjoaja. Tufin Orchestration Suite™ auttaa organisaatioita vähentämään verkkojen muutosprosessien vaikutusta liiketoimintaansa vähentämällä muutosten toteuttamiseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia jopa 80 prosenttia. Kokonaisvaltaiseen IT-järjestelmän hallintaan tarkoitettu Tufin Orchestration Suite auttaa organisaatioita automatisoimaan tietoturvan ja päivittäisen toiminnan edellyttämiä tehtäviä ja tuottaa niille kilpailuetua mahdollistamalla uusien teknologioiden ketterän hyödyntämisen. Vuonna 2005 perustettu Tufin palvelee yli 1 200 asiakasta eri toimialoilla telekommunikaatiosta ja rahoituspalveluista energiantuotantoon, kuljetusalalle ja lääketeollisuuteen. Tufinin yhteistyökumppaneina on alojensa johtavia yrityksiä kuten Check Point, Cisco, Juniper Networks, Palo Alto Networks, Fortinet, F5, Stonesoft, Blue Coat, McAfee ja BMC Software. Yritys tunnetaan teknologisista innovaatioistaan ja toimivasta asiakaspalvelustaan.

Lisätietoja on osoitteessa www.tufin.com. Voit myös seurata Tufinia eri yhteisöpalveluissa:
•    Twitter: http://twitter.com/TufinTech
•    Facebook: http://www.facebook.com/Tufintech
•    LinkedIn: http://www.linkedin.com/companies/tufin-technologies
•    BrightTalk: https://www.brighttalk.com/community/it-security/channel/9591
•    YouTube: http://www.youtube.com/user/Tufintech
•    Tufin-blogi: http://www.tufin.com/blog

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs