Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Toimitilojen kysyntä ja tarjonta kohtaavat uudessa verkkopalvelussa

Vineyard International Ltd.

Toimitilojen kysyntä ja tarjonta kohtaavat uudessa verkkopalvelussa

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2011 klo 10:37
Julkaisija: Vineyard International Ltd.

Goland Group Oy on vuonna 2010 perustettu yhtiö, joka kehittää kiinteistösijoittajille tarkoitettuja uudenlaisia palvelukonsepteja. Yhtiön ensimmäinen verkkopalvelu, vapaiden toimitilojen markkinointiin tarkoitettu Tiloja.fi avattiin helmikuussa 2011. Goland valitsi liiketoiminnan ytimenä toimivaksi kohde- ja asiakastiedon hallintajärjestelmäksi itselleen Vineyardin.  

Suomen ensimmäinen pelkästään toimitilojen markkinointiin erikoistunut verkkopalvelu on avattu osoitteessa http://tiloja.fi. Palvelu toimii markkinapaikkana, jossa tilanomistajien tarjonta ja tilaa hakevien yritysten kysyntä kohtaavat. Tiloja.fi on nykyaikainen ja tehokas työkalu uusien toimitilojen etsintään. Karttapohjaisessa tilahaussa kukin kohde on esitelty vain kerran ja havainnolliset kohdeilmoitukset ja vertailunäkymät helpottavat sopivien tilojen löytämistä.  

“Tiloja.fi palvelu syntyi vuosien aikana kertyneiden asiakaskokemusten tuloksena. Totesimme, että siinä missä asuntojen markkinointi oli siirtynyt jo lähes kokonaan verkkoon, toimitilapuolella samantyyppistä palvelua ei tarjonnut kukaan. Markkinoilla oli toimivan liikeidean kokoinen reikä.” kertoo Mika Laurikainen, Goland Groupin toimitusjohtaja ja perustajaosakas. ”Palvelumme merkittävimpiin etuihin tilanhakijan näkökulmasta kuuluvat tarjonnan nopea ja selkeä hahmottaminen ja työkalut kohteiden vertailuun ja tutustumiseen. Tilanomistajille tarjoamme suoran yhteyden tilanhakijoihin ja tuen asiakasprosessien toteutukseen.”

Menestyvä palvelukonsepti ei kuitenkaan synny yksinomaan tietoteknisestä sovelluksesta. Mika Laurikainen kokeekin suorastaan sydämenasiakseen asiakaslähtöisten palvelukonseptien kehittämisen ja sujuvien asiakkuudenhallintaratkaisujen luomisen osana tätä työtä. Monipuoliset asiakkuudenhallinnan ominaisuudet ja ohjelmiston hyvä räätälöitävyys olivat tärkeimmät asiat, jotka ratkaisivat lopulta toimittajavalinnan Vineyardin hyväksi. ”Vaikka toimimme kiinteistöalalla, toimintamme fokus ei ole kiinteistöissä vaan niitä omistavissa ja käyttävissä asiakkaissa, siksi Vineyard”, perustelee Laurikainen valintaa ja jatkaa: ”Pidän erityisesti siitä, että Vineyard mukautui meidän tarpeisiimme eikä meidän tarvinnut sopeuttaa esim. prosessejamme voidaksemme hyödyntää ohjelmaa tehokkaasti.”

Kiinnostus Tiloja.fi -palvelua kohtaan on ollut heti alusta alkaen korkealla.  ”Vaikka palvelu on ollut auki vasta hetken, kävijöitä on päivittäin jo pitkälti toista sataa. Kiinteistösijoittajista olemme saaneet asiakkaaksemme jo useita merkittäviä toimijoita ja teemme uusia sopimuksia koko ajan”, kertoo Laurikainen.  

Asiakasyrityksen näköinen ratkaisun toteutus vaatii toimittajalta vahvaa projektiosaamista. Tällöin projektipäällikön rooli asiakkaan näkemysten ja toteuttavan organisaation välimaastossa korostuu. Jatkuva, välitön keskusteluyhteys asiakkaan kanssa on tae projektin onnistuneelle toteuttamiselle. Mitä enemmän asiakas voi olla projektissa läsnä, testata ja ideoida toteutusta, sitä mieluisampi on hankitun järjestelmän lopputulos. ”Paljon työtä myös meille, mutta saimme lopulta sen mitä halusimme” kiteyttää Laurikainen.


Vineyard on kotimainen asiakkuuden- ja myynninhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja, joka on palvellut suomalaisia yrityksiä yli viidentoista vuoden ajan. Vineyard-tuoteperheen ohjelmistoista löytyy ratkaisut asiakastiedon monipuoliseen hallintaan, myynnin suunnitteluun, seurantaan ja johtamiseen sekä yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehostamiseen. Vineyardin omistavat yrityksen toimiva johto sekä F-Secure Oyj (35 %). Suomen Asiakastieto Oy:n riskiluokitus yritykselle on ”erittäin pieni riski”

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs