Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » TIEDOTE: Nebula Puhti tuo Azure-teknologian ensimmäisenä Suomeen

Nebula

TIEDOTE: Nebula Puhti tuo Azure-teknologian ensimmäisenä Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2014 klo 07:00
Julkaisija: Nebula

ICT-palveluyritys Nebula tuo markkinoille uuden Puhti-pilvipalvelun. Virtuaalinen konesali Puhti mahdollistaa ensimmäistä kertaa Suomessa Microsoftin Azure-teknologian kotimaisista palvelinkeskuksista. Microsoftin julkiseen versioon verrattuna Puhti on yli puolet edullisempi ja huomattavasti nopeampi. Palvelu tulee saataville välittömästi.

Puhdin etuna julkisiin pilvipalveluihin on kustannusten ennakoitavuus, sillä asiakkaalta ei veloiteta erikseen hankalasti verkkoliikenteestä ja I/O operaatioista. Asiakas valitsee haluamansa määrän muistia, prosessoritehoa ja levypintaa ja hän saa tästä selkeän laskun kuukausittain. Puhdissa on virkaveljeensä nähden myös parempi tukipalvelu, joka sisältyy laajalla palveluajalla kuukausiveloitukseen.

Microsoftin teknologiaan perustuvalle kotimaiselle ratkaisulle on Nebulan mukaan selkeä kysyntä, sillä osa asiakkaista ei halua tai voi säilyttää tietoaan julkisissa pilvipalveluissa Suomen rajojen ulkopuolella. Nebulan kotimaiset palvelinkeskukset täyttävät vaativimmatkin tietoturvavaatimukset kuten maksukorttivarmentajien PCI-DSS –standardin sekä esimerkiksi kotimaiset KATAKRI ja VAHTI –vaatimukset.

– Suunnittelimme Puhti-palvelun suomalaisille yrityksille. Kiinnitimme huomiota erityisesti korkeaan käytettävyyteen ja siksi annamme palvelulle 99,95 % saatavuustakuun. Kustannukset ovat helposti ennakoitavissa ja budjetoitavissa, mikä on kotimaisille toimijoille hyvin tärkeää, Nebulan toimitusjohtaja Ville Skogberg kertoo.

Kotimaisuuden ohella Puhdin etuina ovat myös nopeus ja kustannukset.

–Puhti on Azureen nähden n. 34 prosenttia nopeampi ja yli 50 prosenttia edullisempi, Skogberg summaa.

Nebula on Microsoftin Gold Hosting -kumppani.

Lisätietoja:

Ville Skogberg, toimitusjohtaja, Nebula Oy, puh.  045 679 0003, ville.skogberg@nebula.fi

Liitetiedostot

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 120 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 27 milj. euroa (2013). www.nebula.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs