Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » TIEDOTE: Nebula julkaisee aidon kotimaisen pilvipalvelun

Nebula

TIEDOTE: Nebula julkaisee aidon kotimaisen pilvipalvelun

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2014 klo 10:07
Julkaisija: Nebula

ICT-palveluyritys Nebula tuo markkinoille aidon kotimaisen pilvipalvelun, joka julkistetaan 17. marraskuuta.

Palvelu on suunniteltu ja tuotettu Suomessa avoimen lähdekoodin OpenStack teknologiaa hyödyntäen. Kyseessä on aito kotimainen pilvipalvelu, joka on paljon enemmän kuin pelkkä kapasiteettipalvelu. Se ratkaisee perinteisen kapasiteetin ja kansainvälisten pilvipalveluiden väliin jäävään asiakastarpeen. Lisäksi asiakas ei lukkiudu yhteen kapasiteettitarjoajaan tai kansainväliseen pilvipalveluun, vaan on vapaa valitsemaan itselleen sopivimman kumppanin myös muiden OpenStack-pilvialustan tarjoajista.

– Uusi Nebula Pilvi 9.0 on helposti käyttöönotettava kokonaisuus, jolla pystyy hallitsemaan niin virtuaalipalvelimia, verkkoja, palomuureja kuin levytilaakin, kertoo Nebulan liiketoiminnan kehityspäällikkö Markus Vuorinen.

OpenStack-teknologiaan pohjautuva Nebula Pilvi 9.0 on uuden sukupolven avoin pilviekosysteemi.

– Nebula Pilvi 9.0 antaa yrityksille vapauden toteuttaa liiketoimintaansa entistä ketterämmin. Kotimaista palvelua käytettäessä yrityksillä on varmuus siitä, että niiden kriittinen tieto on turvassa nopeiden yhteyksien päässä Suomessa ja osaavan, oikean kokoisen kumppanin käsissä, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Pekka Eloholma

Yritys voi hyödyntää Pilvi 9.0:aa joko itsepalveluna tai siten, että tuotettava ratkaisu on kokonaan tai osittain Nebulan vastuulla.

–  Yritysten siirtyessä pilvipalveluihin on oikean kumppanin merkitys suuri. Kumppanilla tulee olla tarjota palvelut yhden tiskin periaatteella, aina suunnittelusta, käyttöönottoon ja ympärivuorokautiseen tukeen. Meillä Nebulassa kaikki tämä yhdistyy erinomaisesti toimivaksi kokonaisuudeksi, Eloholma toteaa tyytyväisenä.

Lisätietoja:

Pekka Eloholma, toimitusjohtaja, Nebula Oy, puh. 050 555 5590, pekka.eloholma@nebula.fi   

Liitetiedostot

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 120 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 27 milj. euroa (2013). www.nebula.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs