Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » TIEDOTE: Logica vahvisti asemaansa Suomessa, kasvu 9 % vuonna 2011

Logica

TIEDOTE: Logica vahvisti asemaansa Suomessa, kasvu 9 % vuonna 2011

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2012 klo 10:19
Julkaisija: Logica

Logica vahvisti asemaansa Suomessa, kasvu 9 % vuonna 2011
 
Logica-konsernin liikevaihto oli 4 509 miljoonaa euroa vuonna 2011. Liikevaihto kasvoi 3 % verrattuna vuoteen 2010. Logican liikevaihto Suomessa oli 428 miljoonaa euroa. Kasvua edelliseen vuoteen oli 9 %.


Logican liikevaihto ja markkinaosuus Suomessa ovat kasvaneet tasaisesti. Logica on tällä hetkellä Suomen toiseksi suurin IT-palveluyritys.


"Asiakkaamme ovat jatkaneet investointeja tietojärjestelmiin ja palveluihin, jotka yhdistävät liiketoiminnan kannalta kriittiset toiminnot. Tuemme asiakkaitamme, jotta he saavuttavat tavoitteensa erilaisissa liiketoiminnan muutostilanteissa. Avainrooliin nousevat prosessien ja kokonaisuuksien hallinta sekä suorituskyvyn parantaminen", kertoo Logica Suomi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Nikku.


Viime vuoden epävakaisessa taloustilanteessa Logican asiakkaat ovat hyötyneet käytön ja tarpeen mukaan mitoitetuista uuden sukupolven palvelumalleista sekä vahvasta ulkoistusasiantuntemuksesta.


"Kustannuspaineet korostuvat asiakkaidemme hankintaperusteissa. Yhdistämme entistä tehokkaammin paikallisen osaamisemme Logican globaaleihin resursseihin, jotta varmistamme asiakkaillemme kilpailukykyiset palvelut myös jatkossa", toteaa Heikki Nikku.


Logica palkkasi Suomessa vuonna 2011 noin 200 nuorta osaajaa Shape your future/Young Professionals -ohjelmansa mukaisesti. Panostukset nuorten rekrytointiin jatkuvat vuonna 2012.


Logican Suomen avainluvut ja -tekijät vuonna 2011


*    Liikevaihto oli 428 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi 9 % verrattuna vuoden 2010 liikevaihtoon.
*    Henkilöstön määrä oli 3 280 (31.12.2011)
*    Merkittävimpiä asiakassopimuksia vuonna 2011: Puolustusvoimat, Hankkija-Maatalous, HKScan, Kainuun keskussairaala, Kirkkohallitus, ISS Palvelut, S-pankki, Helsingin kaupungin kotihoito, Hartela ja TeliaSonera.


Lisätietoa


Logica Suomi Oy, toimitusjohtaja Heikki Nikku, puh. +358 400 500 782


Logica-konsernin tulostiedote on luettavissa kokonaisuudessaan sivulta http://www.logica.com/we-are-logica/media-centre/news/2012/logica-reports-full-year-results/

Logica on IT-palveluyritys, joka yhdistää ihmiset, liiketoiminnan ja teknologian mahdollisuudet. Palveluksessamme on 41 000 henkilöä, joista Suomessa 3 200. Konsultoimme asiakkaitamme toiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Asiakkainamme on johtavia eurooppalaisia yrityksiä ja julkishallintoa. Sitoudumme pitkään yhteistyöhön ja perehdymme asiakkaidemme toimintaan. Innovatiivisten palveluiden avulla tuotamme asiakkaillemme arvoa. Logica on listattu Lontoon ja Amsterdamin pörsseissä. Lisätietoja www.logica.fi ja www.logica.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs