Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Tässä.fi tarjoaa reaaliaikaiset säävaroitukset kännykkään ilmaiseksi

Adfore Oy

Tässä.fi tarjoaa reaaliaikaiset säävaroitukset kännykkään ilmaiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2011 klo 10:30
Julkaisija: Adfore Oy

Lehdistötiedote 23.3.2011

Tässä.fi tarjoaa reaaliaikaiset säävaroitukset kännykkään ilmaiseksi
– Lisää turvallisuutta: sää ja varoitukset älypuhelimeen käyttäjän sijainnin mukaan

Kotimainen palveluhakemisto Tässä.fi on Suomessa ensimmäinen mobiilipalvelu, jossa käyttäjä saa näkyville kaikki voimassa olevat säävaroitukset sijaintinsa mukaan. Palvelu on ilmainen.

"Tässä.fi:n avulla voimme tuoda olemassa olevia tietoja kuluttajille tehokkaasti ja oikea-aikaisesti. Voimme ensimmäistä kertaa välittää paikallissään lisäksi kaikki viralliset varoitukset sijainnin mukaan juuri niille, joita ne koskevat. Esimerkiksi huomautukset huonontuvasta ajokelistä löytävät Tässä.fi:n kautta perille oikeaan aikaan ja paikkaan", Ilmatieteen laitoksen meteorologi Teija Seitola kertoo.

Ilmatieteen laitoksen sääennusteet ja kelivaroitukset näytetään paikkakuntakohtaisesti. Tässä.fi tarjoaa myös Liikenneviraston kokoamaa liikenteen sujuvuustietoa, josta näkee kattavasti koko Suomen ajantasaiset ruuhka- ja kelitilanteet.

"Työ- tai mökkimatkailuaan voi sujuvoittaa tarkkailemalla sää- ja liikennetietoja. Oman reitin varrella olevat liikennemittauspisteet kannattaa lisätä palvelussa omiin suosikkeihin. Se helpottaa ja nopeuttaa vakioreittien tilanteen seuraamista", Adforen toimitusjohtaja Markus Tallgren neuvoo.

Tässä.fi toimii kaikissa yleisimmissä älypuhelimien käyttöjärjestelmissä (Symbian, Android, iOS) selainpohjaisena palveluna. Lisäksi Nokian Symbian3-puhelimiin on saatavilla paikantava Tässä.fi-sovellus, jolla säätiedot ja –varoitukset päivittyvät suoraan kännykän aloitusnäytölle sovellusta erikseen avaamatta. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Ovi Kaupasta.

Sääinfon lisäksi Tässä.fi:ssä on laajasti tarjolla kaupallisia ja julkisia palveluita, mm. maanlaajuisia kauppa-, huoltoasema- ja pikaruokaketjuja, Helsingin ja Oulun seutujen nähtävyys- ja tapahtumatietoja, Alkot, apteekit ja Otto-pisteet. Palvelu kattaa Suomen ruokakaupoista jo noin 90 prosenttia.

Tässä.fi toimii kännykällä osoitteessa m.tassa.fi ja tietokoneella myös osoitteessa www.tässä.fi. Pienet yritykset voivat ilmoittaa ja hallita tietojaan osoitteessa www.tassa.fi/yritykset. Suurempien organisaatioiden ja ketjujen tiedot voidaan tuoda palveluun automaattisesti. Lehdistökuvat Tässä.fi-palvelusta ja mobiilisäävaroituksista ovat ladattavissa osoitteessa: www.netprofile.fi/pressphotos/adfore.

Lisätietoja:
 
Markus Tallgren, Adfore Technologies Oy
Puh. 040 592 8585
Email markus.tallgren (at) adfore.fi

 

Tässä.fi on älykäs palveluhakemisto kännykässä ja netissä. Maksuton palvelu tunnistaa käyttäjän sijainnin ja kertoo kännykän ruudulla mitä kaikkea lähellä on. Tässä.fi:stä löytyvät mm. kaupat, palvelut, museot, tapahtumat, paikallisuutiset ja paikallissää. Hakemistoalan uudistamiseen tähtäävä Tässä.fi näyttää haetut palvelut etäisyyden mukaan järjestettynä listana tai suoraan kartalla. Organisaatioille perustietojen ja aukioloaikojen lisääminen on ilmaista, ja ajankohtaisia tarjouksia voi julkaista kiinteällä vuosihinnalla niin usein kun haluaa. VTT:llä kehitettyihin innovaatioihin perustuva Tässä.fi yhdistää hyperpaikallisen ja reaaliaikaisen tiedon ainutlaatuiseksi käyttökokemukseksi. Suomessa pilotoitavan palvelun tuottaa Adfore Technologies Oy. Lisätietoa: www.adfore.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs