Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Tamperelainen teknologiatähti OptoFidelity jatkaa kasvua ja rekrytointeja

OptoFidelity Oy

Tamperelainen teknologiatähti OptoFidelity jatkaa kasvua ja rekrytointeja

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 16:00
Julkaisija: OptoFidelity Oy

Testausratkaisuja tarjoava OptoFidelity Oy on kerännyt reippaasti palstamillimetrejä parin viime vuoden aikana, eikä suotta. Yrityksestä on kuultu hyvä uutinen toisensa perään, kasvua, rekrytointeja, Google-asiakkuus ja laajentuminen USA:han. Ja hyviä uutisia tulee lisää. Kasvu on jatkunut hypervauhtia ja lisää teknologiajättejä ilmaantuu julkisten referenssiasiakkaiden joukkoon.

OptoFidelity Oy:n vuoden 2015 liikevaihto nousi lähes nelinkertaiseksi (380 %) eli noin 20M€:oon verrattuna tilikauteen 2014. Tilikauden 2014 liikevaihto oli 5,6M€, ja kasvua edelliseen oli tuolloin yli 60%. Yritys on kasvanut kovaa ja investoinut, mutta tehnyt myös tulosta. Yhtiö on myös jatkanut rekrytointejaan, ja tulee kasvattamaan henkilöstöään sekä Tampereella, että ulkomailla vuoden 2016 aikana. Yhtiöllä on toimintaa Suomen lisäksi USA:ssa ja Kiinassa. USA:aan tytäryhtiö perustettiin vuonna 2015 ja suunnitelmat Kiinan tytäryhtiön käynnistämiseksi ovat käynnissä.

Yhtiön menestyksen salaisuutena on vahvan teknologiaosaamisen lisäksi maailman huippua oleva tiimi. Yhtiön asiakkaat, joihin kuuluvat muun muassa Google ja China Mobile, kiittelevät OptoFidelityn asennetta ja osaamista. OptoFidelity myös palkittiin kansainvälisenä kasvajana ja työnantajana Twinkle Tampere -tapahtumassa joulukuun alussa.

”Menestyksessämme avainasemassa on sitoutunut ryhmä ammattilaisia, jotka haluavat ratkaista asiakkaidemme ongelmat. Työskentely maailman huippuyhtiöiden kanssa vaatii myös huippuluokan osaamista henkilöstöltämme. Olen vilpittömän ylpeä koko porukkamme saavutuksista”, kertoo toimitusjohtaja Pertti Aimonen.

Yhteistyössä Atmel Corporationin kanssa

OptoFidelity uutisoi myös uudesta globaalista referenssiasiakkaasta: Atmel Corporation kertoi yhteistyöstään OptoFidelityn kanssa tällä viikolla.

”On ollut hienoa työskennellä OptoFidelityn tiimin kanssa. Olemme todella päässeet haastamaan heitä yhteistyöprojektissamme, ja on ollut hieno huomata, mitä voimme saavuttaa yhdessä OptoFidelityn kanssa”, Iqbal Sharif, Snr Director Atmel Touch Divisioonasta kertoo.

”Meille työskentely Atmelin kanssa on ollut hieno kokemus. Olemme työskennelleet alan jättien kanssa jo pitkään, mutta tämä oli meille taas uusi ratkaistava haaste. Olemme ylpeitä, että saamme työskennellä Atmelin kaltaisten yritysten kanssa ja tuottaa heille lisäarvoa”, kertoo OptoFidelityn liiketoimintajohtaja Ilmo Lounasmaa.

OptoFidelity Oy on 22.- 25. helmikuuta Barcelonan Mobile World Congress -tapahtumassa esittelemässä teknologiaansa ja osaamistaan mobiilialan huipuille.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pertti Aimonen, 0407749259, pertti.aimonen@optofidelity.com

Liiketoimintajohtaja Ilmo Lounasmaa, 040 7447599, ilmo.lounasmaa@optofidelity.com

Atmel Corporation (Nasdaq ATML): Atmel on mailman johtava mikrokontrollerien, kapasitiivisien kosketussensorien ja radiotajuuskomponenttien toimittaja. Atmel tarjoaa laajalla teknologiaportfoliollaan ratkaisuja teollisille, kuluttajatuotteiden, turvallisuusalan, autoteollisuuden ja tietotekniikan alan toimijoille. www.atmel.com.

OptoFidelity Oy OptoFidelity on globaali markkinajohtaja testausratkaisuiden toimittajana käyttöliittymäteknologioiden alalla. Yhtiön testausratkaisut on tarkoitettu älylaitteiden ja ajoneuvojen kosketusnäyttöjen sekä puettavan teknologian testaamiseen. Yhtiö tekee myös teollisuuden testausratkaisuita. OptoFidelityllä on toimintaa kolmella mantereella. www.optofidelity.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs