Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Tableteista tuttu kosketus saapuu olohuoneeseen: Acerilta uudet mobiilit All-in-One -PC:t

Acer

Tableteista tuttu kosketus saapuu olohuoneeseen: Acerilta uudet mobiilit All-in-One -PC:t

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2013 klo 16:37
Julkaisija: Acer

Acer esitteli tällä viikolla kaksi uutta kosketusnäytöllistä All-in-One -pöytäkonetta: Acer Android AiO DA223HQL:n ja Acer Aspire Z3-600:n. Uusien laitteiden erikoisuus on kosketustoiminnoissa: älypuhelimista ja tableteista tuttu kosketusympäristö saapuu nyt toden teolla olohuoneeseen. Lisäksi Acerin uudet All-in-One -laitteet ovat mobiileja: niissä on sisäänrakennetut akut, jotka tarjoavat piuhatonta virtaa kahdeksi tunniksi.

Acer Android AiO DA223HQL

Acer Android AiO DA223HQL on ensimmäinen Android AiO -pöytäkone, jossa on myös sisäänrakennettu akku. Laitetta voi siis liikutella huoneesta toiseen, sillä virtaa riittää kahdeksi tunniksi ja langaton Wi-Fi -yhteys avaa yhteydet verkkoon.

Älypuhelimista ja tableteista tuttu Android-kokemus löytyy Acer Android AiO DA223HQL:n myötä nyt myös pöytäkoneista: Google Play -sovelluskaupan yli miljoona ohjelmaa ovat käytettävissä laiteriippumattomasti. Android-käyttöjärjestelmään on mahdollista luoda 5 erillistä käyttäjäprofiilia: esimerkiksi perheen vanhemmat voivat näin määritellä, mitä pelejä ja ohjelmia lapset pääsevät käyttämään.

Acer Android AiO DA223HQL:ssä on MHL-yhteys, eli se pystyy näyttämään esimerkiksi älypuhelimen sisältöjä suurikokoisella ruudullaan. Laitetta on mahdollista käyttää myös esimerkiksi Windows 8 -PC:n erillisenä kosketusnäyttönä.

Aspire Z3-600

Aspire Z3-600:n 21,5-tuumaisen Full HD -kosketusnäytön sisään on pakattu tehokas Windows 8 -PC. Laitteessa on sisäänrakennettu akku ja Wi-Fi yhteys, joiden ansiosta sitä voi liikutella mobiilisti huoneesta toiseen.

Aspire Z3-600:n 10-pisteisen kosketusnäytön katselukulma on erittäin laaja ja se toistaa värit eläväisinä. Koko perheen on siis helppo kokoontua All-in-One -tietokoneen ympärille nauttimaan esimerkiksi elokuvista tai muusta multimediasta. Acer Link -liitännän ansiosta Aspire Z3-600 on mahdollista yhdistää HDMI-liitännällä varustettuihin laitteisiin Aspiren USB 3.0 -kaapelilla.

Hinnat ja saatavuus

Acer Android AiO DA223HQL: saatavilla Q1/2014, hinnat alk. 499 €

Acer Aspire Z3-600: saatavilla Q1/2014, hinnat alkaen. 699 €

 

Lisätietoja:

Acer Finland Oy

Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager

Puh. 045 880 7675

E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi

 

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

 

Mediayhteydet & tuotetestit

Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs