Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Suomalaisen teknologiayritys Reaktorin osaaminen kerää kiitosta Nasdaqin luovalta johtajalta Zef Nikolalta

Reaktor

Suomalaisen teknologiayritys Reaktorin osaaminen kerää kiitosta Nasdaqin luovalta johtajalta Zef Nikolalta

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 15:00
Julkaisija: Reaktor

Suomalaisen teknologiayritys Reaktorin osaaminen on saanut näyttävän esittelypaikan Nasdaqin MarketSite–tiloista New Yorkista. Reaktor on ollut mukana toteuttamassa Nasdaqin uudenlaista älytilaa, joka on otettu onnistuneesti käyttöön. Nasdaqin luova johtaja Zef Nikola ylistää suomalaisfirman osaamista ja toimintaa hankkeessa.

Suomalaisen teknologiayritys Reaktorin osaaminen on kysyttyä myös Suomen rajojen ulkopuolella. Viime vuonna yrityksen puoleen kääntyi muun muassa pörssikaupankäynnin ja -teknologian asiantuntijayritys Nasdaq, joka etsi keinoa tehdä yrityksen tapahtumista aiempaa osallistavampia.

Ratkaisun ongelmaan yritys löysi uudenlaisesta älytilakonseptista. Nyt jo käyttöön otettu älytila on suunnattu esimerkiksi tapahtumiin, joissa yritys tarjoaa osakkeitaan yleisön ostettavaksi listautuessaan ensimmäistä kertaa pössiin. Tilan tarkoituksena on auttaa vierailijoita tekemään näistä käänteentekevistä hetkistä ikimuistoisia.

Reaktorin kädenjälki näkyy tilaan rakennetuissa, suurissa kosketusnäytöissä, jotka toimivat yrityksen suunnitteleman ja toteuttaman ohjelmiston avulla. Näyttöjä voi samanaikaisesti ohjata rajaton määrä ihmisiä, mikä vaatii valtavasti niin designilta kuin koodiltakin.

“Erottaudumme New Yokissa monista kilpailijoistamme siten, että meidän osaamisessamme yhdistyy timanttinen ohjelmistokehitys ja palvelun suunnittelu. Täällä on paljon digitaalisten palveluiden tarjoajia, jotka lähtökohtaisesti keskittyvät vain jompaan kumpaan”, kertoo Reaktorin New Yorkin toimiston vetäjä Joonas Makkonen.

“Yksi keskeinen vahvuutemme on saada asioita valmiiksi. Uskomme, että digitaalisten palveluiden tulee olla paitsi miellyttävän näköisiä, mutta myös ilo käyttää.”

Reaktorin toteutus ja toimintatapa saavat kiitosta Nasdaqin luovalta johtajalta Zef Nikolalta. Nikolan mukaan suomalaisyritys on tehnyt esimerkillisen laadukasta jälkeä, mikä näkyy vierailijoiden tyytyväisyydessä. Hän kiittelee yritystä myös sen toimintatavoista.

“Näyttöjen käyttäminen tuntuu intuitiiviselta ja saumattomalta. Käyttäjä ei edes huomaa taustalla toimivaa ohjelmistoa, mikä on käytännössä isoin kohteliaisuus, minkä sille voi antaa. Lisäksi työskenteleminen reaktorilaisten kanssa oli todella helppoa – mahtavia persoonia koko porukka”, Nikola iloitsee.

Makkonen uskoo suomalaiselle teknologia- ja ohjelmisto-osaamiselle olevan runsaasti kysyntää ulkomailla, vaikka alan kilpailu maailmanlaajuisesti onkin kovaa.

“Nasdaqille toteuttamamme konsepti ja siitä saamamme palaute on jälleen hyvä esimerkki siitä miten kovaa suomalainen osaaminen on. Meidän pitää vain päästä eroon turhasta nöyristelystä sekä pelosta lähteä maailmalle kokeilemaan onneamme. Mikään ei tietenkään tule ilmaiseksi mutta niin kauan kuin emme pelkää myyntityötä, niin asiakkaita tulee kyllä riittämään”, Makkonen kertoo.

Linkki videoon: http://vimeo.com/146391585


Lisätietoja:Satu Anttila
Markkinointipäällikkö, Reaktor (New York)
+1 (929) 346 9285
satu.anttila@reaktor.com

Jani Hellström
Viestinnän asiantuntija, Reaktor (Helsinki)

0400 272 515

jani.hellstrom@reaktor.com

Liitetiedostot

About Reaktor

Reaktor is a creative technology house. We construct exceptional digital services.

Digital growth is the key to staying ahead of the game. We’ll help you get to the top of the ladder and stay there. Our offices are located in New York, Helsinki and Tokyo. For more info on Reaktor, visit: www.reaktor.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs