Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Stonesoftin tunkeutumisen havainnointi- ja estoratkaisulle ranskalainen CSPN-sertifikaatti

Stonesoft

Stonesoftin tunkeutumisen havainnointi- ja estoratkaisulle ranskalainen CSPN-sertifikaatti

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2013 klo 13:00
Julkaisija: Stonesoft

Tietoturvayhtiö Stonesoftin tunkeutumisen havainnointi- ja estolaite (IPS) on saanut korkeimman CSPN-tietoturvasertifikaatin (Certification de Sécurité de Premier Niveau) Ranskan tietoturvaviranomaiselta ANSSIlta (French Network and Information Security Agency). Stonesoftin palomuuri on saanut CSPN-sertifikaatin jo joulukuussa 2011.

Yhä useammat korkeatasoista tietoturvaa edellyttävät organisaatiot luottavat CSPN-sertifikaattiin investointipäätöksiä tehdessään. CSPN-sertifikaatti perustuu ANSSIn ohjeistuksiin ja arviointikriteereihin. Sertifioinnissa laitetta testataan vaativissa kuormitus- ja nopeusolosuhteissa.

Stonesoftin tunkeutumisen havainnointi- ja estoratkaisu tarjoaa organisaatioille parhaan mahdollisen suojan ulkoisia ja sisäisiä uhkia vastaan. Ratkaisu havaitsee ja pysäyttää proaktiivisesti haitallisen liikenteen, turvaa joustavat yhteydet ja vähentää uhkien hallintaan liittyviä kustannuksia.

”Sertifikaatti perustuu realistiseen tietoturvatavoitteeseen, jolla on merkitystä asiakkaillemme. Tavoite on linjassa laitteen oletusasetuksien kanssa, joten pystymme vastaamaan ANSSIn suorituskykyvaatimuksiin ilman erityistekniikkaa tai lisäkuluja”, kertoo Leonard Dahan, Stonesoftin Ranskan ja Benelux-maiden maajohtaja.

“Ranskan valtion sertifikaatin saaminen on linjassa kasvustrategiamme ja tulevaisuuden visiomme kanssa. Kyberturvallisuudesta on tullut yhteiskunnallinen ilmiö, ja laajamittaiset tunnustukset ovat välttämättömiä tällä toimialalla. Olemme ainoa ANSSIn sertifioima eurooppalainen toimittaja ja tarjoamme varteenotettavan vaihtoehdon paikallisille ratkaisuille”, sanoo Antti Kuvaja, Stonesoftin tuotehallintajohtaja.

Stonesoft sai CSPN-sertifikaatin IPS-ratkaisulleen 19.2.2013 viitteellä ANSSI-CSPN-2013/01.

 

Lisätietoja:

Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. +358 9 476 711
Sähköposti: antti.kuvaja (at) stonesoft.com

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs