Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Stonesoft sijoittui ainoana visionääriksi Gartnerin palomuurien Magic Quadrant -nelikenttävertailussa

Stonesoft

Stonesoft sijoittui ainoana visionääriksi Gartnerin palomuurien Magic Quadrant -nelikenttävertailussa

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2013 klo 10:15
Julkaisija: Stonesoft

Tutkimusyhtiö Gartner sijoitti tietoturvayhtiö Stonesoftin visionääriksi uusimmassa palomuuritoimittajien Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls -nelikenttävertailussaan. Stonesoft oli ainoa yhtiö, joka oli sijoitettu vertailussa visionäärineljännekseen.

”Stonesoft kehittää ratkaisuja, jotka pystyvät turvaamaan ihmishenkiä ja yrityksiä kybermaailmassa. Gartner on vertailussaan antanut meille tunnustusta tästä pyrkimyksestämme. Ainoa keino pysyä jatkuvasti kehittyvien tietoturvauhkien edellä on panostaa tutkimukseen ja tuotekehitykseen – eli olla visionäärinen”, sanoi Stonesoftin toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

”Verkkohyökkäysten tekijät investoivat voimakkaasti strategioihinsa ja ymmärtävät, millaista teknologiaa tunkeutumisen havainnointi- ja estoratkaisut ja palomuurit hyödyntävät. Kehittyneistä evaasiotekniikoista (AET) on tulossa yhä yleisempiä, koska niiden avulla toteutettuja hyökkäyksiä ei havaita. Stonesoft on markkinoiden ainoa yhtiö, joka pystyy tarjoamaan kattavan suojan kehittyneitä evaasiotekniikoita vastaan. Jo tämä tekee meistä edelläkävijän seuraavan sukupolven verkkoturvallisuudessa”, sanoo Hiidenheimo.

Stonesoft sijoittui äskettäin visionääriksi myös Gartnerin tunkeutumisen havainnointi- ja estoratkaisujen Network Intrusion Prevention System (IPS) Appliances Magic Quadrant -nelikenttävertailussa. Lisäksi Stonesoftin FW-1301 ja IPS-1302 -laitteet ovat menestyneet erinomaisesti NSS Labs -tutkimusyhtiön tuotetesteissä. Stonesoft on tällä hetkellä toinen kahdesta verkon tietoturvalaitteita toimittavasta yrityksestä maailmassa, joka on saanut NSS Labsin ”recommended” -suosituksen palomuureille, seuraavan sukupolven palomuureille sekä tunkeutumisen havainnointi- ja estolaitteille.

Stonesoft esittelee helmi-maaliskuun vaihteessa San Franciscossa järjestettävässä RSA-konferenssissa, kuinka kehittyneillä evaasiotekniikoilla voidaan ohittaa kaikki merkittävimmät tietoturvatuotteet.

 

Lisätietoja:
Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. +358 9 476 711
Sähköposti: antti.kuvaja (at) stonesoft.com

Gartner Magic Quadrant
Gartner ei suosittele mitään Magic Quadrant -vertailussa kuvattua toimittajaa, tuotetta tai palvelua eikä neuvo teknologian käyttäjiä valitsemaan vain parhaiten sijoittuneita toimittajia. Magic Quadrant on tarkoitettu vain tutkimustyökaluksi eikä sitä ole tarkoitettu ohjaamaan toimintaa tarkasti. Gartner ei anna tälle tutkimukselle mitään suoria tai oletettuja takuita, mukaan lukien takuut ohjelmiston kaupallisesta hyödynnettävyydestä tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs