Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Stonesoft Oyj:n tuotemyynti kasvoi lähes 60 %

Stonesoft

Stonesoft Oyj:n tuotemyynti kasvoi lähes 60 %

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2013 klo 10:59
Julkaisija: Stonesoft

Stonesoft Oyj:n vuoden 2012 neljännen vuosineljänneksen liiketulos kasvoi 1,2 miljoonalla eurolla verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon ja oli 1,4 MEUR. Yhtiön tuotemyynti kasvoi lähes 60 % ja oli 9,6 MEUR kokonaisliikevaihdon ollessa 13,5 MEUR.

– Vuosi 2012 oli käännekohta Stonesoftin historiassa. Pitkäaikainen strateginen tavoitteemme rahoittaa toimintamme liiketoiminnan kassavirralla onnistui, huolimatta voimakkaasta panostuksesta kasvuun, ja teimme koko vuoden osalta positiivisen tuloksen, sanoo Stonesoftin toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

Yhtiö panostaa edelleen kasvuun ja laajentaa toimintoja uusille markkinoille

Stonesoft panostaa kasvun jatkumiseen lisäten resursseja niin myynti- ja markkinointikoneistoon kuin tuotekehitykseen. Lisäksi se laajentaa toimintoja uusille markkinoille ja hakee aktiivisesti jakelu- ja OEM-kumppanuuksia internet-ratkaisutoimittajista.

– Nostamme edelleen tuotteidemme kilpailukykyä vertikaaleilla kuten tele- ja puolustussektorilla ja vahvistamme tuotteidemme soveltuvuutta kanavakumppanitoimintaan, tietoturvapalveluliiketoimintaan (MSSP) ja pilvipalvelujen turvaamiseen. Markkinoilla on kasvava tarve ohjelmistopohjaiselle tietoturvateknologiallemme. Olemme edelleen pärjänneet erinomaisesti erilaisissa riippumattomien testilaboratorioiden testeissä: muun muassa NSS Labsin testit osoittavat, että Stonesoftilla on ainutlaatuista osaamista ja tuotteemme ovat nykypäivän nopeasti kehittyvän tietoturva-alan huippua, Hiidenheimo jatkaa.

Stonesoft Oyj:n julkaisema Evader-testityökalu kykenee ohittamaan jokaisen markkinoilla olevan uuden sukupolven palomuuri-, UTM- sekä tunkeutumisen havainnointi- ja estoratkaisun, lukuun ottamatta Stonesoftin omia tietoturvaratkaisuja. Yhtiö julkaisee päivitetyn version Evader-työkalusta RSA-tapahtumassa Yhdysvalloissa helmikuun lopussa.

Kyberturvallisuus on ollut vahvasti esillä mediassa maailmanlaajuisesti ja Stonesoft on saanut tässä yhteydessä runsaasti julkisuutta.

– Kyberturvallisuus koskee kaikkia ja se tarjoaa sekä Stonesoftille että koko Suomelle merkittäviä mahdollisuuksia. Kansainvälisesti ainutlaatuinen kyberosaamisemme tarjoaa meille mahdollisuuden nousta maailman kärkiosaajiksi tällä vaativalla alueella, Hiidenheimo sanoo.

 

Lisätietoja:

Ilkka Hiidenheimo

Toimitusjohtaja

Stonesoft Oyj


Puh. (09) 476 711

Sähköposti: ilkka.hiidenheimo(AT)stonesoft.com

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs