Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » SOL hakee nopeutta henkilöstöhallintoon

Logica

SOL hakee nopeutta henkilöstöhallintoon

Julkaistu: 21.11.2008 klo 11:58
Julkaisija: Logica

SOL ottaa käyttöön uuden palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun, jonka avulla se tavoittelee nopeutta ja joustavuutta. Ratkaisun avulla työsuhteen elinkaaren hallitseminen on entistä helpompaa. Ratkaisun toimittaa IT-palveluyritys Logica.

SOL ottaa käyttöön uuden palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun, jonka avulla se tavoittelee nopeutta ja joustavuutta. Ratkaisun avulla työsuhteen elinkaaren hallitseminen on entistä helpompaa. Ratkaisun toimittaa IT-palveluyritys Logica.

Uusi palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisu korvaa nykyisen palkkajärjestelmän esijärjestelmineen ja tuottaa sähköiset prosessit uuden henkilön palkkaamiseen, työsuhde- ja henkilötietojen muutoksiin ja työsuhteen päättämiseen. Ratkaisulta odotetaan joustavuutta ja nopeutta kerralla tehtynä, ilman monia tallennusvaiheita.

"SOL on yli 8 000 työntekijää työllistävä yritys, joka tarjoaa paitsi siivous- ja pesulapalveluja, myös koti- ja toimitilapalveluja esim. aula-, postitus- tai turvapalveluita, vain muutaman mainitakseni", kertoo SOLin toimitusjohtaja Anu Eronen. "Yrityksemme henkilöstömäärä on 2000-luvulla kaksinkertaistunut ja tulevina vuosina kasvu jatkuu. Henkilöstömenojemme osuus liikevaihdosta on lähes 80 prosenttia, mikä kuvastaa sitä kuinka kriittistä henkilöstöhallinnon sujuvuus ja tehokkuus on toiminnallemme. Voimakas kasvumme edellyttää, että HRM-järjestelmän on tuettava liiketoimintamme siten, että hallinnon kustannukset eivät nouse", Eronen korostaa.

SOLissa ratkaisu tulee noin 300 esimiehen käyttöön. "SOL työllistää laajan kirjon ihmisiä eri osaamisalueilta ja toisaalta teemme suuren määrän rekrytointeja vuosittain. Kun saamme työnhakulomakkeen tiedot suoraan tietojärjestelmään, löydämme entistä nopeammin oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin", Anu Eronen kertoo.

"Uusi ratkaisu automatisoi ja nopeuttaa erityisesti palveluesimiesten ja palkanlaskijoiden työskentelyä. Työsuhteen elinkaaren hallitseminen on helpompaa ja kertatallentaminen nopeuttaa työvaiheita", kertoo johtaja Kari Partanen Logicasta. "Tulevaisuudessa ratkaisua voidaan laajentaa myös mobiilikäyttöön, jolloin työntekijät voivat kannettavan päätelaitteen avulla esimerkiksi kuitata työtehtävien valmistumisia, kirjata työtunteja tai ilmoittaa muutoksia. Mobiili ratkaisu mahdollistaa myös paikkatiedon hyödyntämisen kirjauksissa", Partanen kuvaa.

Uusi ratkaisu otetaan käyttöön vuoden 2009 lopussa.

Lisätietoja

  • Logica, johtaja Kari Partanen, puh. 040 733 2262
  • SOL, toimitusjohtaja Anu Eronen, puh. 0400 402 261

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs