Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Safetum Oy ja Oulun Kärpät jatkavat yhteistyötään

Safetum Oy

Safetum Oy ja Oulun Kärpät jatkavat yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2015 klo 15:48
Julkaisija: Safetum Oy

Safetum Oy ja jääkiekon SM-liigajoukkue Oulun Kärpät jatkavat yhteistyötään. Tulevana kautena Kärppien maalivahdit pelaavat SM- liigaa Safetum Oy:n väreihin maalatuissa maskeissa.

Safetum Oy on johtava turvallisuus- ja riskienhallinnan verkko- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu yrityksien ja kiinteistöjen riskienhallintaan, turvallisuusviestintään sekä ihmisten turvallisuusosaamisen kehittämiseen.

”Haluamme olla tukemassa Pohjois - Suomalaista menestystarinaa ja liikunnallisia arvoja. Kärppien pitkäjänteisestä työstä ja voittamisen kulttuurista voi jokainen yritys oppia, toteaa Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.”

”Viime kausi päättyi hyvin, joten odotukset ovat tietysti tällekin kaudelle aika korkeat. Toivottavasi uudella joukkueella lähtee kausi sekä Liigassa että CHL:ssä hienosti rullaamaa, toteaa Oulun Kärppien maalivahti Iiro Tarkki.”

Safetum Oy toivottaa Kärpille menestyksekästä kiekkokautta.

Safetum Oy on johtava turvallisuus- ja riskienhallinnan verkko- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu yrityksien ja kiinteistöjen riskienhallintaan, turvallisuusviestintään sekä ihmisten turvallisuusosaamisen kehittämiseen.

 

Lisätietoja:

Safetum Oy

Toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin

p. 041 4675401

tuomas.jurvelin@safetum.fi

www.safetum.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs