Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » RELACOM TOIMITTAA R-KIOSKILLE UUDEN IBM-KASSALAITERATKAISUN

RELACOM TOIMITTAA R-KIOSKILLE UUDEN IBM-KASSALAITERATKAISUN

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2011 klo 09:00
Julkaisija: Relacom

R-kioski uusii syksyn aikana kaikkien kioskiensa kassat. Kassalaiteratkaisun toimittajaksi valittiin tarjouskilpailun kautta Relacom Finland Oy.

R-kioskeissa vaihdetaan syksyn aikana 750 kassaa edeltäjiään selvästi kompaktimman kokoisiin IBM SurePOS 500 -kosketusnäyttökassoihin. Kassalaiteratkaisun toimittaa Relacom Finland Oy, joka vastaa laitetoimituksista, uusien kassojen asennuksesta sekä niiden ylläpito- ja huoltotehtävistä.

– IBM ja Relacom tarjosivat meille vakuuttavimman kokonaisratkaisun. Tarkastelimme erityisesti kassojen toimivuutta ja käytettävyyttä niiden koko tulevan elinkaaren aikana. Valitun ratkaisun yhtenä etuna on ennakoivan huollon mahdollistava etähallintaohjelmisto. Sen ansiosta huoltoon kuluva aika pystytään minimoimaan, Rautakirjan tietohallintojohtaja Pentti Talikka kertoo.

Relacom on vastannut jo aiemmin kahden vuoden ajan R-kioskin kassojen huollosta ja ylläpidosta.

– Asiakkaat toivovat laitehuolto- ja asennuspalveluiden toimittajilta nykyään yhä kokonaisvaltaisempaa palvelupakettia aina laitetoimituksista asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon asti – niin laitteiden takuuaikana kuin takuuajan jälkeenkin. Haluamme vastata tähän tarpeeseen ja samalla vahvistaa entisestään Relacomin asemaa Suomen merkittävimpänä valtakunnallisena laitehuolto- ja asennuspalvelujen toimittajana, Relacom Finland Oy:n Enterprise Solutionsin johtaja Antti Siipola sanoo.

 

Lisätietoja:

R-kioski Oy, tietohallintojohtaja Pentti Talikka, p. 040 551 4047, sähköposti: etunimi.sukunimi@r-kioski.fi

Relacom Finland Oy, Enterprise Solutions, johtaja Antti Siipola, p. 040 5455 469, sähköposti: etunimi.sukunimi@fi.relacom.com

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. R-kioskit ovat osa Rautakirja-yhtymää. Suomessa on 660 R-kioskia. Rautakirjalla on kioskitoimintaa myös Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Rautakirja kuuluu Sanoma-konserniin, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.

Relacom Finland Oy on johtava kentällä tehtävien verkkopalveluiden toimittaja ja ICT-operaattoreiden, yritysten ja julkishallinnon kumppani kommunikaatio-, ICT- ja erikoisjärjestelmien asentamisessa sekä järjestelmien hyödyntämistä tukevissa palveluissa. Kokonaisvaltaisilla palveluratkaisuillaan Relacom tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden taloudellisesti tuottavaan toimintaan ja järkeviin investointeihin. Suomessa relacomlaisia on 750. Lisätietoja Relacomista osoitteessa www.relacom.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs