Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Qvantel-konserni kasvatti liikevaihtoaan yli 60 % – yhtiö ennustaa kasvun jatkuvan

Qvantel Oy

Qvantel-konserni kasvatti liikevaihtoaan yli 60 % – yhtiö ennustaa kasvun jatkuvan

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 09:32
Julkaisija: Qvantel Oy

Vuosi 2014 oli Qvantelille vahvan kasvun vuosi. Alkuvuosi 2015 näyttää merkkejä kasvun jatkumisesta.

Qvantel-konsernin alustava liikevaihto oli vuodelta 2014 20,8 MEUR. Verratessa vuoden 2013 liikevaihtoon (13 MEUR) kasvua on tullut 60,3 %.

Qvantel-konserni kasvatti liikevoittonsa kuusinkertaiseksi edellisvuoteen nähden. Alustava liikevoitto vuodelta 2014 oli yli 3 miljoonaa euroa, 14,4 % liikevaihdosta, kun vuonna 2013 se oli 0,5 miljoonaa euroa (3,4 % liikevaihdosta).

”Olemme tehneet aktiivisesti töitä kasvun eteen. Liiketoiminnan tukiratkaisuillamme ja palvelusuunnittelullamme voimme tarjota ennennäkemätöntä tehokkuutta palveluntarjoajille. Asiakkaistamme monet eurooppalaiset teleoperaattorit kärsivät tämän hetken markkinatilanteesta – me pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Näemme hyvän kasvun jatkuvan tulevaisuudessa”, Qvantel-konsernin toimitusjohtaja Liisa Grant kertoo.

Vuoden 2015 alku osoittaa jo vahvoja merkkejä kasvun jatkumisesta. Qvantel-konserni osti ruotsalaiselta Softhouse-yritykseltä 20 hengen liiketoimintapalveluyksikön, minkä myötä konsernin Ruotsin-toimisto on Karlskronassa.

Qvantel on tammi-helmikuun aikana palkannut 24 henkilöä Suomeen ja yhden henkilön Intiaan. Vuoden 2014 aikana Qvantel-konsernin henkilöstö kasvoi 89 hengellä. 

”Vuoden 2014 lopussa muutimme pääkonttorimme Kalasatamaan, Helsinkiin, sillä vanha toimistomme ei ollut enää riittävän suuri meille. Uusi toimistomme on viihtyisä ja moderni, ja se on lähempänä asiakkaitamme”, Grant jatkaa.

 

Kutsu toimituksille ja toimittajille: Tervetuloa Qvantelin Open House -tupaantuliaisiin tänään torstaina 12.2. klo 15–19 osoitteeseen Lautatarhankatu 6. Tilaisuudessa on mahdollisuus haastatella toimitusjohtaja Liisa Grantia Qvantelin alustavasta tuloksesta ja tämän vuoden kasvunäkymistä. Kutsu liitteenä. 

Liitetiedostot

..............

Qvantel on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka tarjoaa räätälöityjä pilvipohjaisia liiketoiminnan tukipalveluita (BSS) ja konsultoi ICT-palveluntarjoajia, e-laskutuksen kokoajia sekä mediayhtiöitä. Qvantelilla on yli 20 vuoden kokemus BSS-järjestelmistä ja yritysohjelmistojen kehittämisestä sekä asiakkaiden liiketoiminnan tehostamisesta. Qvantel työllistää noin 250 ammattilaista viidessä EU-maassa ja Intiassa. Yhtiön pääkonttori on Suomessa.

Qvantel Oy
Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki
+358 20 744 9500

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs